طرز تهیه کیک قهوه
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک قهوه خانگی و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیک قهوه یکی از کیک های خوشمزه و خوش طعم می باشد که طرفدارن خاص خودش را دارد. معمولا “کیک قهوه” را با کاکائو و گردو درست می کنند و رویه آن را با گاناش شکلاتی تزیین می کنند. میتوانید این کیک را برای مهمانیهای عصرانه یا تولد در منزل تهیه کنید و در کنار خانواده و دوستان از خوردن آن لذت ببرید. برای مشاهده آموزش طرز تهیه کیک قهوه در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
- آرد ۲ پیمانه
- شکر ۱.۵ پیمانه
- تخم مرغ ۳ عدد
- پودر قهوه ۳ قاشق چای خوری
- پودر کاکائو ۲ قاشق مرباخوری
- بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- شیر ۱/۲ پیمانه
- روغن مایع ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه کیک قهوه
قهوه و پودر کاکائو را در شیر حل کنید، روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس تخم مرغ ، شکر و وانیل را داخل یک ظرف مناسب بریزید و با دور تند همزن هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. در مرحله بعد روغن مایع را هم اضافه کنید و دوباره مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. مخلوط شیر سرد ، قهوه و پودر کاکائو را هم اضافه کنید و هم بزنید.
آرد را ۳ بار الک کنید و به همراه بکینگپودر و نمک در چند مرحله به مواد اضافه کنید. بعد از هر بار اضافه کردن آرد با لیسک مواد را مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود.
کف قالب مورد نظر کاغذ روغنی پهن کنید یا اینکه با روغن جامد چرب کنید و مواد را از وسط قالب داخل آن بریزید و به صورت یکنواخت در کل قالب پهن کنید.
سپس در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار بدهید. بعد از اینکه کیک قهوه را از فر خارج کردید، اجازه دهید کمکم سرد شود. این کیک را میتوانید به صورت ساده یا با شکلات آب شده یا گاناش سرو کنید. نوش جان
مواد لازم برای تهیه گاناش
- شکلات تلخ ۴۰۰ گرم
- خامه پر چرب ۳۰۰ گرم
- کره ۶۰ گرم
- پودر قهوه ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه گاناش
پودر قهوه را به همراه خامه درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا خامه روان شود. در ادامه کره و شکلات تلخ را خرد می کنیم، سپس به مخلوط خامه و قهوه اضافه می کنیم. وقتی شکلات و کره در خامه گرم آب شد، گاناش آماده است.