با نزدیک شدن به عید نوروز، اکثر افراد به دنبال خرید خوراکیهای خوشمزه هستند. انواع شیرینی حتما در لیست خریدها قرار دارند و سفره نوروز را کامل میکنند. برای شیرینی نوروزی حتما نیازی نیست به قنادی بروید. کافیست در منزل با سادهترین مواد اولیه، خودتان انواع شیرینی خانگی ساده، ولی خوش طعم را تهیه کنید.
ما در این مطلب طرز تهیه شیرینی عید نوروز را توضیح میدهیم و بارجیل را به عنوان فروشگاهی معتبر جهت خرید مخلوط آجیل نوروزی و مواد اولیه شیرینی پزی معرفی میکنیم.
-
شیرینی پستهای
- کره: ۷۰ گرم
- پودر قند: ۵۰ گرم
- آرد: ۱۷۰ گرم
- هل: کمی
- تخم مرغ: ۱ عدد
- خلال پسته: به مقدار لازم
کره و پودر قند را با همزن بزنید تا کاملا یکدست شوند. سپس تخم مرغ و هل را اضافه کنید. آرد را هم اضافه کرده و با دست ورز دهید. در صورت لزوم، کمی آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد، البته خمیر باید نرم باشد. در صورت تمایل میتوانید در این طرز تهیه مقداری زعفران استفاده کنید تا شیرینی شما زعفرانی و خوش رنگ شود. سپس مایه شیرینی را به دلخواه فرم دهید و در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید. بعد از پخت شیرینی، آن را با خلال پسته تزیین کنید.
-
شیرینی اسکار گردویی
- زرده تخم مرغ: یک عدد
- سفیده تخم مرغ: یک عدد
- کره نرم: ۷۵ گرم
- آرد: ۱۲۵ گرم
- پودر قند: ۵۰ گرم
- هل: ۱/۲ قاشق چایخوری
- گردو خرد شده: ۱۰۰ گرم
پودر قند را با کره مخلوط کنید تا رنگ آن روشن شود. سپس زرده و هل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. در آخر آرد را اضافه کنید؛ خمیر باید نرم باشد و به دست نچسبد. آرد را کم کم اضافه کنید و با دست خیلی کم ورز دهید.
از خمیر گلولههایی به اندازه گردو بردارید، سپس سفیدهها را با چنگال بزنید تا یکدست شود. خمیر شکل داده شده را به سفیده تخم مرغ بزنید و داخل گردو بغلتانید تا همه جای آن گردو بچسبد. آنها را در سینی فر قرار دهید و بگذارید در دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.
-
شیرینی ونیزی
- کره: ۲۲۵ گرم
- پودر قند: ۵۰ گرم
- وانیل: ۱/۳ قاشق چایخوری
- آرد: ۲۲۵ گرم
- نشاسته ذرت: ۵۰ گرم
- قهوه غلیظ: به مقدار لازم
کره، پودر قند، قهوه غلیظ و وانیل رو هم بزنید تا کرمی رنگ شوند. بعد آرد را هم به مواد اضافه کنید و به قدری هم بزنید که کاملا یکدست شوند. سینی فر را چرب کنید و مواد را با استفاده از قیف روی آن شکل دهید. سپس سینی را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا شیرینی آماده شود. شما میتوانید به جای قهوه، از نسکافه یا پودر کاکائو استفاده کنید.
-
شیرینی آلمانی
- روغن جامد یا کره: ۳۰۰ گرم
- پودر قند: ۱۲۰ گرم
- تخم مرغ: ۱ عدد
- وانیل: یک پنس
- عسل یا شربت بار: ۲ قاشق غذاخوری
- آرد: ۶۰۰ گرم
- شیر: ۶۰ گرم
- مارمالاد دلخواه: به مقدار لازم
کره یا روغن و پودر قند را با همزن بزنید تا سبک شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید، کمی هم بزنید، عسل و شیر را اضافه کنید. در آخر آرد را اضافه کنید؛ آرد نباید ورز داده شود، زیرا باعث به روغن افتادن خمیر میشود.
خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس خمیر را به دو بخش تقسیم کنید. نصف آن را به قطر کمتر از نیم سانتی متر باز کنید و قالب بزنید. نصف دیگر خمیر را هم قالبِ میان تهی بزنید. خمیر را در سینی بچینید و بگذارید در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ به مدت ۱۵ دقیقه بپزد. بعد از خنک شدن، بین لایهها مارمالاد بریزید و روی شیرینی را تزیین کنید.
-
شیرینی کنجدی شکلاتی
- آرد: ۱۳۰ گرم
- کره: ۱۰۰ گرم
- پودر قند: ۶۰ گرم
- وانیل: یک پنس
- پودر کاکائو: ۱ قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ: ۱ عدد
- بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چایخوری
- کنجد: به مقدار لازم
- شکلات برای روی شیرینی: به مقدار لازم
کره، پودر قند و زرده تخم مرغ را با همزن بزنید تا سبک شود. پودر کاکائو، بیکینگ پودر، آرد الک شده و کنجد را اضافه کنید. خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از یک ساعت، گلوله های بزرگ به اندازه فندق را برداشته و شکل دهید، روی آنها شکلات قرار دهید و داخل فر بگذارید. خمیر باید به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد در فر قرار بگیرد تا بپزد.
خرید انواع آجیل از بارجیل
بارجیل یک فروشگاه معتبر در زمینه عرضه انواع آجیل و خشکبار است و بهترین محصولات را ارائه میکند. شما میتوانید آجیل نوروز و مواد لازم برای شیرینی را در سایت بارجیل سفارش دهید و با ضمانت درب منزل تحویل بگیرید.