طرز تهیه حلوای آرد برنج
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه حلوای آرد برنج خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
حلوای آرد برنج یکی از انواع حلواهای سنتی ایرانی است که با طعم و عطر خاص خود، طرفداران زیادی دارد. این حلوا به دلیل استفاده از ارد برنج و زعفران طبع گرم و سردی دارد و وجود هل،زعفران و گلاب عطر و طعم این حلوا را دوچندان می کند بهتر است از برنج ایرانی در این حلوا بجای ارد برنج اماده استفاده شود چون طعم بهتری دارد در اینجا دو روش مختلف برای تهیه حلوای آرد و بنج به شما آموزش می دهم.
روش اول
مواد لازم
- برنج ایرانی ۱ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- اب ۳ پیمانه
- روغن مایع نصف لیوان
- زعفران دم کرده ۶ قاشق غذاخوری
- هل دو دانه
- گلاب سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرحله اول: برنج را خوب بشویید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در آب خیس کنید.بعد از خیس شدن، برنج را آبکش کنید و با آسیاب برقی آسیاب کنید تا پودر شود.
مرحله دوم: سپس آرد برنج را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و کمی تغییر رنگ دهد.
مرحله سوم: در زمانیکه ارد برنج تغییر رنگ می دهد شربت را اماده کنید شکر را به همراه سه پیمانه اب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.
مرحله چهارم: پس از حل شدن شکر دانه های حل را اسیاب کنید و به همراه گلاب و زعفران داخل شربت بریزید و بگذارید کمی اب شربت کم شود.
مرحله پنجم: وقتی ارد برنج تغییر رنگ داد روغن را اضافه کنید و کمی تفت دهید حالا شربت اماده شده را درون تابه بریزید و مدام هم بزنید تا حلوا به بافت مناسبی برسد.
مرحله ششم: حلوا را از روی حرارت بردارید و درون ظرف مناسب ریخته و به دلخواه با پسته یا نارگیل تزیین کنید.
روش دوم
مواد لازم
- آرد برنج ۱ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- زعفران دم کرده به مقدار دلخواه
- گلاب ۴ قاشق غذاخوری
- روغن مایع ۱/۲ پیمانه
- هل ۲ عدد
- دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
- مغز پسته به مقدار دلخواه
طرز تهیه
مرحله اول: برنج را خوب بشویید و به مدت ۳ ساعت در اب خیس کنید بعد از خیس شدن، برنج را آبکش کنید و با آسیاب برقی آسیاب کنید تا پودر شود.
مرحله دوم: شکر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود و به رنگ کاراملی درآید. آرد برنج را به کارامل اضافه کنید و به هم بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله سوم: زعفران دم کرده، گلاب، هل اسیاب شده و دارچین را به ارد برنج اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
مرحله چهارم: روغن مایع را به تدریج به مخلوط اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا حلوا به غلظت دلخواه برسد.
مرحله پنجم: حلوای آماده شده را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بریزید.حلوا را با خلال پسته و بادام تزیین کنید و سرو کنید.
نکات تکمیلی
۱- برای اینکه حلوای شما خوشرنگ تر شود، می توانید از زعفران بیشتری استفاده کنید.
۲- همچنین می توانید از گلاب معطر برای تهیه این حلوا استفاده کنید.
۳- گر دوست دارید حلوای شما طعم شیرین تری داشته باشد، می توانید مقدار شکر را افزایش دهید.
۴- برای تزیین حلوا می توانید از خلال بادام، پسته، گردو و یا نارگیل رنده شده نیز استفاده کنید