طرز تهیه سالاد قفقازی

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سالاد قفقازی خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

سالاد قفقازی یک پیش غذای خوشمزه و مقوی است که هم به صورت سرد و هم گرم سرو می شود و برای مهمانی ها و وعده های غذایی خاص گزینه بسیار مناسبی است. در زیر طرز تهیه کامل این سالاد را به همراه نکات مهم امده است.

طرز تهیه سالاد قفقازی
طرز تهیه سالاد قفقازی

مواد لازم برای ۴ نفر

سینه مرغ: ۱ عدد (حدود ۲۰۰ گرم)

بادمجان: ۲ عدد متوسط

کدو سبز: ۲ عدد متوسط

هویج: ۲ عدد متوسط

لوبیا سبز: ۲۰۰ گرم

قارچ: ۵ عدد متوسط

پیاز: ۱ عدد

گردوی خرد شده: به مقدار لازم

سس مایونز: ۱ پیمانه

ماست چکیده: ۱ پیمانه

سیر: ۲-۳ حبه

آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول: پیاز را پوست کنده و بشویید. در قابلمه ای آب بریزید و مرغ و پیاز را همراه با کمی نمک بجوشانید تا مرغ کاملاً بپزد. سپس مرغ را خارج کرده و پس از خنک شدن، ریش ریش کنید.

مرحله دوم: لوبیا سبز را خرد کرده و در آب بپزید. پس از پخت، آن را در آب سرد قرار دهید تا رنگش سبز بماند سپس بادمجان، کدو سبز، هویج و فلفل دلمه ای (در صورت استفاده) را خلالی کرده و به صورت جداگانه در روغن سرخ کنید. پس از سرخ کردن، آنها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.

مرحله سوم: قارچ ها را خرد کرده و در تابه با کمی روغن تفت دهید وقتی اب قارچ ها کشیده شد انها را کنار بگذارید و در یک کاسه، ماست چکیده، سس مایونز، آبلیمو، سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه را ترکیب کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله چهارم: مرغ ریش ریش شده،سبزیجات پخته و سرخ شده (لوبیا سبز، بادمجان، کدو، هویج، قارچ) را در یک ظرف بزرگ بریزید و سس آماده شده را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا همه مواد آغشته به سس شوند و سالاد را در ظرف سرو بریزید و با گردوی خرد شده، پیاز داغ، و سبزیجات رنگی تزئین کنید.

نکات کلیدی 

۱- می توانید به جای مرغ از گوشت گوساله یا حتی گوشت چرخ کرده استفاده کنید باید گوشت را بپزید و پس از پخت ریش ریش کنید.

۲- برای کاهش روغن، سبزیجات را پس از سرخ کردن روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

۳- این سالاد را میتوانید از روز قبل تهیه کنید و در یخچال نگهداری کنید. با ماندن در یخچال، طعم آن بهتر خواهد شد.

۴- برای تزئین از گردوی خرد شده، پیاز داغ، چیپس خلالی (سیب زمینی یا هویج) و سبزیجات رنگی استفاده کنید تا سالاد ظاهر جذاب تری داشته باشد.

۵- اگر ماست چکیده در دسترس نیست، میتوانید از ماست معمولی استفاده کنید. همچنین میتوانید به جای سس مایونز از ماست موسیر نیز استفاده کنید.