طرز تهیه سالاد لوبیای مدیترانه ای
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه سالاد لوبیای مدیترانه ای، یک سالاد پرطرفدار و مقوی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
سالاد همیشه از وعده های پرطرفدار بوده است. همچنین به دلیل استفاده از سبزیجات یکی از مفیدترین و ضروری ترین وعده ها نیز می باشد. تنوع سالادها در دنیا بسیار زیاد است. در تمام کشورهای دنیا استفاده از سالاد و سبزیجات در وعده های غذایی مرسوم است.
سالاد لوبیای مدیترانه ای یک سالاد بسیار مقوی با ترکیب چند نوع لوبیا و نخود می باشد که با افزودن سبزیجات دیگر، سالادی مقوی تر و خوشمزه تر می شود. در ادامه طرز تهیه سالاد لوبیای مدیترانه ای خوشمزه، سالم و مقوی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- لوبیا سفید ۱ لیوان
- لوبیا قرمز ۱ لیوان
- نخود ۱ لیوان
- پیاز قرمز ¼ فنجان
- کرفس ¾ فنجان
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- خیار کوچک ۱ عدد
- جعفری تازه ¾ فنجان
- ریحان تازه ¼ فنجان
- پنیر پارمزان ¼ فنجان
- زیتون ½ فنجان (اختیاری)
- فلفل دلمه ای ½ فنجان (اختیاری)
مواد لازم برای سس سالاد
- روغن زیتون ¼ فنجان
- آب ۱ عدد لیموترش تازه
- سیر ۱ حبه
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد مدیترانه ای
تهیه این سالاد خوشمزه زمان بسیار کمی از شما می گیرد. ابتدا باید لوبیاها و نخود را با مقداری آب روی شعله قرار دهید و اجازه دهید پخته شوند. حواستان باشد از شب قبل حبوبات را در آب خیس کنید و در طی این ۲۴ ساعت ۳ بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آنها از بین برود.
پس از پخته شدن حبوبات، آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. حالا به سراغ دیگر مواد می رویم. پیاز، کرفس، خیار و گوجه را ریز خرد کنید. ریحان و جعفری تازه را هم خرد کنید. پنیر پارمزان را هم ریز رنده کنید.
استفاده از زیتون و فلفل دلمه ای اختیاری است، اما افزودن آنها به سالاد شما طعمی مدیترانه ای و عالی می دهد. در صورت استفاده از زیتون و فلفل دلمه ای یا یکی از آنها، این مواد را نیز خرد کنید.
حالا در یک کاسه بزرگ، تمامی مواد لازم برای سالاد از جمله حبوبات آبکش شده را بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. حالا سس سالاد را تهیه کنید. در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، آب لیمو، یک حبه سیر له شده و نمک و فلفل یا ادویه های دلخواه را بریزید و با هم مخلوط کنید.
سس را روی مواد سالاد بریزید و دوباره سالاد را هم بزنید تا سس به خورد تمامی مواد برود. سالاد مدیترانه ای خوشمزه شما آماده است. می توانید آن را همان موقع سرو کنید، اما اگر قبل از سرو به مدت ۴۵-۶۰ دقیقه در یخچال قرار دهید، بسیار بهتر است.
چند نکته
- لوبیا طبعی گرم دارد و سالادی بسیار مقوی و مفید به شما می دهد.
- سبزیجات استفاده شده در این سالاد را می توانید طبق ذائقه خود حذف یا اضافه کنید.
- اگر سالاد رژیمی می خواهید، پنیر پارمزان را حذف و یا به جای آن از پنیر سفید فتا استفاده کنید.
- استفاده از لوبیاها به ذائقه شما برمی گردد، می توانید از لوبیا قرمز، لوبیا چیتی، سفید و چشم بلبلی استفاده کنید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه سالاد سیب زمینی با شوید
- طرز تهیه سالاد کاهو خانگی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو خوشمزه با طعمی عالی
- طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و مجلسی و نکات آن
- طرز تهیه سالاد کلم خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
- طرز تهیه سالاد کلم سفید خوشمزه و مجلسی با کشمش
- طرز تهیه سالاد کلم فرانسوی ساده، رژیمی و خوشمزه
- طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص