طرز تهیه شربت و کمپوت هندوانه

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه شربت و کمپوت هندوانه خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

اگر به دنبال یک نوشیدنی خنک و خوشمزه برای فصل گرما هستید پیشنهاد ما به شما شربت و کمپوت هندوانه است که با دستور دقیق و کامل در این مطلب به شما اموزش می دهیم.

روش اول: تهیه شربت غلیظ هندوانه

طرز تهیه شربت و کمپوت هندوانه
طرز تهیه شربت و کمپوت هندوانه

مواد لازم

هندوانه رسیده و شیرین: ۱ کیلوگرم

شکر: ۲۰۰-۳۰۰ گرم

آب لیمو ترش تازه: ۱-۲ قاشق غذاخوری

چوب دارچین یا چند عدد هل

طرز تهیه

مرحله اول: هندوانه را بشویید، پوست آن را جدا کنید و دانه های آن را بگیرید و گوشت هندوانه را به قطعات کوچک خرد کنید.

مرحله دوم: قطعات هندوانه خرد شده را در یک قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید اگر از چوب دارچین یا هل استفاده می‌کنید، به قابلمه اضافه کنید.

مرحله سوم: قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید هندوانه کم‌کم آب بیندازد و بجوشد حدود ۲۰-۳۰ دقیقه اجازه دهید بپزد تا حجم آن کمی کم شود و غلیظ‌تر شود. در این مدت گاهی هم بزنید. کف روی آن را بگیرید.

مرحله چهارم: در اواخر پخت، آب لیمو ترش تازه را اضافه کنید و کمی هم بزنید سپس حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید شربت کاملاً خنک شود. با خنک شدن، شربت کمی غلیظ‌تر خواهد شد.

مرحله پنجم: شربت خنک شده را از صافی رد کنید تا تکه‌های درشت هندوانه و ادویه‌ها جدا شوند و شربت را در شیشه‌های تمیز و استریل شده بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

روش دوم: تهیه کمپوت با تکه‌های هندوانه

طرز تهیه شربت و کمپوت هندوانه
طرز تهیه شربت و کمپوت هندوانه

مواد لازم

هندوانه سفت و کم‌آب: ۱ کیلوگرم

شکر: ۱۵۰-۲۰۰ گرم

آب: ۱ پیمانه

آب لیمو ترش تازه: ۱ قاشق غذاخوری

چند قطره رنگ خوراکی قرمز

طرز تهیه

مرحله اول: هندوانه را بشویید، پوست آن را جدا کنید و تخمه‌های آن را بگیرید و گوشت هندوانه را به قطعات مکعبی نسبتاً بزرگ و یک اندازه برش بزنید.

مرحله دوم: در یک قابلمه، آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود اجازه دهید شربت چند دقیقه بجوشد و کمی غلیظ شود.

مرحله سوم: آب لیمو ترش و در صورت تمایل رنگ خوراکی را به شربت اضافه کنید.

مرحله چهارم: تکه‌های هندوانه را به آرامی به شربت اضافه کنید حرارت را بسیار کم کنید تا شربت فقط کمی قل بزند حدود ۵ دقیقه اجازه دهید هندوانه در شربت بپزد. دقت کنید که نباید زیاد بپزد چون له می‌شود. هدف فقط این است که طعم شربت به خورد هندوانه برود و کمی نرم شود.

مرحله پنجم: قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمپوت کاملاً در شربت خنک شود کمپوت خنک شده را به آرامی در شیشه‌های تمیز و استریل شده بریزید و در یخچال نگهداری کنید.