طرز تهیه چیز کیک اورئو
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه چیز کیک اورئو آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
اورئو (OREO) یک برند آمریکایی بیسکویت سازی است که اکثر محصولاتش حاوی دو تکه بیسکوئیت و درون آن یک لایه کرم با طعم های مختلف می باشد. این کمپانی در سال ۱۹۱۲ تاسیس شد و بیشترین فروش کوکی در آمریکا را داشت. چیز کیک اورئو یکی از انواع چیز کیک ها می باشد که بسیار پرطرفدار است. این چیز کیک را می توان به عنوان یک نوع شیرینی برای پذیرایی در مهمانی ها یا عصرانه در کنار چای یا قهوه سرو نمود. در ادامه طرز تهیه چیز کیک اورئو یخچالی بدون فر و بسیار ساده را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای کراست
- بیسکوییت اورئو به مقدار لازم
- کره آب شده ۹۰ گرم
مواد لازم برای فیلینگ
- پنیر ماسکارپونه یا خامه ای ۱ عدد
- شکر ۱ پیمانه
- بیسکوییت اورئو خرد شده به مقدار لازم
- خامه قنادی ۱ پیمانه
- بیسکوییت اورئو برای تزئین
- وانیل مقداری
طرز تهیه چیز کیک اورئو
ابتدا برای تهیه کراست، بیسکوئیتها را کاملا پودر کنید و کره ذوب شده را اضافه کرده و مخلوط کنید و داخل قالب خوب فشار داده سپس به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا سرد شود.( قالب کمربندی)
برای تهیه فیلینگ خامه ی قنادی را (از شب قبل از فریزر خارج و در یخچال بگذارید) با همزن برقی به مدت ۶-۸ دقیقه با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد.
در ظرفی جدا پنیر ماسکارپونه و شکر و وانیل را با همزن برقی به مدت ۳_۴ دقیقه خوب بزنید تا یکدست شود و شکر کاملا حل شود. سپس خامه فرم گرفته را به مواد پنیری اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید. ( می توانید بیسکوئیتهای خرد شده را به مخلوط فیلینگ اضافه کنید و به آرامی با لیسک مخلوط کنید)
قالب کراست را از یخچال خارج کنید و قسمت خامه ای را روی کراست بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و سپس کمی پودر بیسکویت اورئو روی آن بریزید تا کاملا روی چیز کیک پوشانده شود و با چند عدد بیسکویت کامل روی آن را تزیین کنید.
در نهایت چیز کیک را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد. بعد از این زمان به آرامی رینگ دور قالب را برداشته و سرو کنید. نوش جان