طرز تهیه کوکو لبو

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کوکو لبو خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

اگر به دنبال یک غذای خانگی متفاوت با رنگ زیبا هستید، کوکو لبو گزینه بسیار خوبی است. این غذا که با چغندر پخته شده تهیه می شود، هم به صورت عادی و هم به شکل گیاهی قابل پخت است.

طرز تهیه کوکو لبو
طرز تهیه کوکو لبو

مواد لازم برای۳ نفر:

چغندر (لبو) پخته: ۳۰۰ گرم

سیب زمینی پخته شده: ۱ عدد

پیاز ریز خرد شده: ۱ عدد

تخم مرغ: ۱ عدد

سیر: ۱ حبه

زنجبیل رنده شده: ۱ قاشق چایخوری

زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

طرز تهیه

مرحله اول: سیب زمینی را با کمی اب بپزید سپس رنده یا له کنید و سیر رنده شده، پیاز رنده شده و تمام ادویه ها را به سیب زمینی اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید.

مرحله دوم: لبوها را با کمی اب بپزید سپس چغندرهای پخته شده را رنده کرده و با دست فشار دهید تا آب اضافی آنها خارج شود. میتوانید این آب را برای پخت سوپ نگه دارید.

مرحله سوم: چغندرهای رنده شده را به مخلوط سیب زمینی اضافه و همه مواد را با هم مخلوط کنید و در اخر تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید و مواد را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا منسجم شود.

مرحله چهارم: در یک تابه روغن داغ کنید و مواد را به شکل دلخواه درآورده و از هر طرف سرخ کنید تا طلایی شوند و پس از پخت روی دستمال قرار داده تا روغن اضافی ان گرفته شود.

نکات کلیدی برای پخت یک کوکو لبو عالی

۱- برای جلوگیری از آبدار شدن و وا رفتن کوکو، حتماً چغندرهای رنده شده را با دست فشار دهید تا آب اضافی آنها خارج شود.

۲- از آنجا که مواد اصلی از قبل پخته شده اند، فقط نیاز به سرخ کردن مختصر دارید تا سطح کوکو طلایی و گرم شود.

۳- کوکو لبو را میتوان به صورت سرد یا گرم، همراه با نان تازه، ماست یا ترشی میل کرد.

۴- اضافه کردن تخم مرغ باعث انسجام بیشتر مایه کوکو می شود.