طرز تهیه کیک موز
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک موز و گردو خوشمزه و خانگی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشیید.
کیک موز و گردو از کیک های خوشمزه و پرطرفدار در بین همه است. بافت، طعم و عطر این کیک فوق العاده است. اگر به دنبال درست کردن کیکی با طعم و مزه منحصر به فرد و متفاوت هستید پیشنهاد می کنم کیک موز و گردو را امتحان کنید. شما می توانید این کیک خوشمزه را به عنوان میان وعده و یا عصرانه در منزل تهیه کنید و از طعم فوق العاده آن نهایت لذت را ببرید.در ادامه با طرز تهیه کیک موز و گردو همراه ما باشید.
مواد لازم
- شیر ۱ پیمانه
- روغن مایع ۱/۲ پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد
- آرد سفید ۲ پیمانه
- بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
- موز ۱ عدد
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- گردو خرد شده به میزان لازم
- شکر ۱ پیمانه
طرز تهیه کیک موز و گردو
برای تهیه کیک موز و گردو در ابتدای کار فر را روشن کنید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا فر گرم شود. سپس گردو را خورد کرده و به مدت ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید.
سپس تخم مرغ ها را همراه با شکر در ظرفی جداگانه هم بزنید تا زمانیکه حجم آن دو برابر شود و رنگ آن کرم و حالتش کشدار شود.
سپس روغن را اضافه کنید و باز هم آنها را با هم مخلوط کنید. موزها را پوره یا حلقه کنید و موزهای پوره شده را با وانیل به مخلوط اضافه کنید. در این بخش هم باید با همزن دوباره کمی آنها را مخلوط کنید.
آرد را به همراه بکینگ پودر ۳ بار الک کنید. سپس آرد و شیر را کم کم به صورت متناوب به مواد اضافه کنید (هر بار که مقداری آرد به مواد اضافه میکنید کمی هم شیر بریزید) و با لیسک آرام آرام هم بزنید تا حسابی با هم ترکیب شود و آرد گلوله گلوله نشود.
در آخرین مرحله گردوها را به مواد اضافه کنید. (گردو را در کمی آرد می غلتانیم. این کار برای این است که گردوها ته نشین نشود و نسوزد).
قالب مورد نظر را چرب کنید و ترجیحاً با کاغذ روغنی بپوشانید. مواد را در آن ریخته و در فر با درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه برای پخت بگذارید. نوش جان.