طرز تهیه کیک هویج و انبه

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک هویج و انبه خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

کیک هویج و انبه یک دسر خوشمزه و متفاوت است که ترکیب طعم های شیرین انبه و هویج را به خوبی حس می کنید. در زیر دستور کامل تهیه این کیک ارائه شده است.

طرز تهیه کیک هویج و انبه
طرز تهیه کیک هویج و انبه

 مواد لازم 

آرد نول: ۲ پیمانه
بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
جوز هندی رنده شده: ۱/۴ قاشق چایخوری
کره آب شده: ۱/۲ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
آب انبه: ۱ و ۱/۴ پیمانه
هویج رنده شده: ۳ پیمانه
هویج (نوارهای باریک)ک برای تزئین
پنیر خامه ای: ۲۲۵ گرم
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
پودر قند: ۴ پیمانه

طرز تهیه

مرحله اول: فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (حدود ۱۷۵ درجه سانتیگراد) روشن کنید و قالب کیک را چرب کرده و آردپاشی کنید.

مرحله دوم: در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید سپس نمک و جوز هندی را اضافه کنید.

مرحله سوم: در یک کاسه بزرگ، کره آب شده و شکر را با همزن برقی با سرعت متوسط به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و پس از هر بار اضافه کردن هم بزنید تا مایه یکدست شود.

مرحله چهارم: مخلوط آرد و ¾ پیمانه آب انبه را اضافه و با سرعت پایین هم بزنید سپس هویج رنده شده را اضافه و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.

مرحله پنجم: مایه کیک را در قالب ریخته و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید و پس از پخت، کیک را از فر خارج و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله ششم: باقیمانده آب انبه را در شیرجوش ریخته و بجوشانید تا حجم آن به ¼ پیمانه کاهش یابد. سپس کنار بگذارید تا خنک شود کیک را از وسط برش داده و پنیر خامه ای،پودر قند،وانیل و کره اب شده را چند دقیقه با همزن بزنید تا فرم بگیرد.

مرحله هفتم: روی یک لایه از کیک مخلوط پنیر خامه ای بریزید و لایه بعدی را بگذارید و شیره انبه غلیظ شده را روی کیک ریخته و با نوارهای هویج تزئین کنید.

نکات کلیدی

۱- برای طعم بهتر، از انبه های رسیده استفاده کنید.

۲- اگر شکر قهوه ای در دسترس دارید، میتوانید استفاده کنید.

۳- برای تزئین میتوانید از خامه فرم گرفته مخلوط با آب هویج نیز استفاده کنید.