بورانی هویج ارومیه
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه بورانی هویج ارومیه ای آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
بورانی یک غذای اصیل ایرانی میباشد که از ترکیب اسفناج یا مواد دیگری مانند کدو و بادمجان و ماست تهیه میشود. بورانی هویج ارومیه ای یکی از بورانی ها پر طرفدار و خوشمزه است که کاملا گیاهی می باشد. این غذای خوشمزه و مقوی مورد پسند همه است و به راحتی و سرعت تهیه می شود. در ادامه با آموزش کامل طرز تهیه بورانی هویج ارومیه ای با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه بورانی هویج ارومیه
- لپه ۱/۲ پیمانه
- برنج ۱.۵ پیمانه
- هویج ۵ عدد
- پیاز ۲ عدد
- نعنا و جعفری ساطوری شده ۱ پیمانه
- رب ۲ ق غذا خوری
- عصاره مرغ یا گوشت ۱ عدد
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا لپه را با مقداری آب خیس کنید و داخل قابلمه ریخته و بگذارید کاملا پخته و نرم شود سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.
پیاز ها را نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی روغن تفت دهید تا سبک شود سپس هویج ها را پوست گرفته و رنده بزنید و اضافه کنید و هم بزنید سپس درب تابه را بگذارید و ۵ دقیقه یکبار تفت داده تا هویج ها نرم شوند.
در ادامه لپه های پخته شده و نمک ادویه و رب را اضافه کنید و هم بزنید تا بوی خامی رب از بین برود سپس ۳ پیمانه آب به مخلوط هویج و پیاز اضافه کنید و بگذارید مواد پخته شوند.
در ادامه که هویج کاملا نرم شد نوبت افزودن برنج است باید برنج را به همراه استاک یا عصاره مرغ یا گوشت را داخل آب حل و به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به جوش بیاد سپس ۵ دقیقه بعد نعنا و جعفری ساطوری شده را اضافه کنید.
در ادامه نمک را چک کنید و هر پنج دقیقه یکبار هم زده تا ته نگیرد اگر نیاز بود کمی آب اضافه کنید و چند دقیقه بعد به محض اینکه برنج پخته شد ، اجاق و خاموش و بیست دقیقه بعد غذا رو سرو کنید. تو این فاصله بیست دقیقه ای غذا کمی دم و بیشتر جا میفتد سپس این غذا را با سیر و ماست و نون و سبزی میل کنید. نوش جان.