طرز تهیه بوریتو مرغ

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ به شما طرز تهیه بوریتو مرغ را آموزش خواهیم داد. در ادامه همراه ما باشید.

بوریتو (Burrito)، نوعی غذای مکزیکی است که به‌عنوان صبحانه در این کشور سرو می‌شود. هرچند که به‌دلیل محبوبیت زیاد، بوریتو به فرهنگ غذایی بسیاری از دیگر کشورهای جهان نیز راه یافته است و گاهی به‌عنوان میان وعده نیز صرف می‌شود.

بوریتو با نان تورتیلای گندم درست می‌شود و با مواد مختلفی پر می‌شود. از معروف‌ترین انواع بوریتو می‌توان به بوریتو گوشت و بوریتو مرغ اشاره کرد. بوریتو گیاهی نیز حاوی سبزیجاتی چون سیب‌زمینی، کاهو، گوجه، پنیر و سس‌ های تند و خوش‌طعم است. داخل بوریتو را می‌توان با تخم‌مرغ نیمرو، سوسیس و کالباس و مقدار زیادی فلفل چیلی هم پر کرد. در ادامه با طرز تهیه بوریتو مرغ همراه ما باشید.

طرز تهیه بوریتو مرغ

مواد لازم

  • گوجه فرنگی ۲ عدد درشت
  • پیازچه ۱ ساقه متوسط
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچک
  • جعفری تازه ۱ دسته کوچک
  • سیر تازه ۱ حبه
  • لیموی تازه ۱ عدد کوچک
  • نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
  • پیاز ۱ عدد درشت
  • روغن به مقدار لازم
  • سینه مرغ ۴۰۰ گرم
  • ذرت پخته شده ۱ پیمانه
  • برنج پخته شده ۱ پیمانه
  • نان تورتیلا به مقدار لازم
  • پنیر پارمزان رنده شده نصف پیمانه

طرز تهیه

برای تهیه بوریتو مرغ خوشمزه در ابتدای کار مواد داخل بوریتو را تهیه می کنیم. برای این منظور، ذرت را با کمی آب درون قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا بپزد. در ادامه برنج را  درون یک کاسه آب می ریزیم و ۳۰ دقیقه می خیسانیم. سپس برنج را با کمی آب روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد.

خواندن
طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان خوشمزه و مجلسی

گوجه فرنگی را شسته و ریز خرد می کنیم. پیازچه و فلفل دلمه ای و جعفری را شسته و خرد می کنیم. سپس با هم مخلوط می کنیم. سیر را رنده کرده و به آن اضافه می کنیم. آب لیمو تازه را روی مواد می ریزیم و نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود.

پیاز را شسته و خرد می کنیم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. پیاز را به روغن اضافه کرده و تفت می دهیم تا طلایی شود.

مرغ ها را به صورت ریز خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا تغییر رنگ داده و طلایی شود. سپس مقداری فلفل قرمز و پودر کاری و تخم گشنیز اضافه می کنیم. در این مرحله مقداری نمک اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم تا گوشت مرغ مزه دار شود.

سپس برنج و ذرت پخته شده را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. در آخر دو پیمانه سس گوجه اضافه کرده و مواد را حسابی با هم تفت می دهیم.

برای بوریتو، به نان ترتیلا احتیاج داریم. نان ترتیلا را برداشته و با مواد پر می کنیم. روی آن را از مخلوط سبزیجات و پنیر می ریزیم و درون ساندویچ ساز قرار می دهیم تا برشته و سوخاری شود. سپس آن را سرو می کنیم. نوش جان.