کباب ماهی قزل آلا

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه کباب ماهی قزل آلا ، یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین غذاهای محبوب در بین ایرانیان را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.

ماهی کبابی یکی از کباب های بسیار پرطرفدار است. برای اینکه یک ماهی کبابی بی‌دردسر درست کنیم، قبل از این‌که ماهی را درست کنید باید به فکر توری و منقل باشید. بهتر است از توری‌های مستطیل یا مربع‌شکل استفاده کنیم تا کامل روی منقل قرار بگیرد. توری‌هایی هم هست که کاملا به شکل ماهی طراحی شده اما اگر منقل بزرگی نداشته باشید، ماهی به شکل یکدست تنوری نمی‌شود.

کباب ماهی قزل آلا یکی از لذیذترین و خوشمزه ترین انواع ماهی است. انتخاب نوع ماهی کاملا بستگی به سلیقه شما دارد. اما هر نوع ماهی که خریداری می کنید بهتر است موقع خرید از فروشنده بخواهید ماهی را برایتان بدون تیغ تمیز کند. اگر می خواهید یک ماهی کباب عالی درست کنید در ادامه با طرز تهیه کباب ماهی قزل آلا با ما باشید.

کباب ماهی قزل آلا
کباب ماهی قزل آلا

مواد لازم

  • ماهی قزل‌آلا به تعداد لازم
  • روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
  • لیمو ترش دو تا سه عدد
  • پیاز ۱ عدد متوسط
  • زعفران دم‌کرده ۴ قاشق غذاخوری
  • کره ۵۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه

مرحله اول

برای تهیه ماهی کبابی ابتدا قطعات ماهی را پس از اینکه استخوان ها و قسمت های اضافی شان را جدا کردیم روی سطح کار داخل یک سینی قرار می دهیم، سپس روغن زیتون را روی گوشت ماهی ماساژ می دهیم.

خواندن
طرز تهیه گراتن پاستا ☀️ خوشمزه و لذیذ

مرحله دوم

پس از اینکه دو طرف ماهی را به خوبی با روغن زیتون کاور کردیم، پیاز را رنده می کنیم و به همراه آب لیموترش روی گوشت ماهی ها میریزیم، با دست ماساژ می دهیم تا طعم دار شوند.

مرحله سوم

در آخر مقداری نمک و فلفل سیاه روی گوشت ماهی ها می پاشیم، سپس ماهی ها را به آرامی داخل یک ظرف درب دار قرار می دهیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد با گوشت ماهی تلفیق شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه ماهی ها به خوبی طعم دار شدند، منقل زغال را به صورت یکدست روشن می کنیم، سپس ماهی را داخل توری دو طرف قرار می دهیم و با فاصله از زغال ها به آرامی کباب می کنیم. گوشت ماهی لطیف است و به سرعت می سوزد.

مرحله پنجم

به همین دلیل نیاز نیست که زغال ها را باد بزنیم. پس از اینکه گوشت ماهی ها به خوبی کباب شد، مخلوط کره ذوب شده و زعفران را با قلمو روی ماهی کباب ها می کشیم تا لذیذتر شوند. در پایان ماهی کباب را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

کباب ماهی قزل آلا
کباب ماهی قزل آلا

نکات پخت ماهی کبابی

  • برخی با توجه به ذائقه خود از ادویه های بیشتری چون زردچوبه، فلفل قرمز، ادویه مخصوص ماهی، سیر و… نیز استفاده می کنند.
  • گوشت ماهی‌ روی تور قرار گرفته را ابتدا از سمت پوست ماهی روی آتش بگذارید.
  • برای این‌که گوشت ماهی پس از کباب شدن روی توری مخصوص نچسبد در ابتدا کمی روغن به بدنه توری بزنید.
  • بگذارید گوشت ماهی از طرف پوشت بیشتر در معرض حرارت باشد.