طرز تهیه کوکو ذرت و اسفناج

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه کوکو ذرت و اسفناج، یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین غذاها را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.

یکی از غذاهای راحت و آسان که تهیه آن زمان کمی می برد، کوکو است. انواع بسیار زیادی کوکو در لیست غذاهای ایرانی از جمله کوکو سیب زمینی، کوکو سبزی، کوکو اسفناج، کوکو کدو، کوکو مرغ و… وجود دارد. این غذا را می توان همیشه با کمترین مواد و در دسترس ترین آنها، با توجه به ذائقه و سلیقه خود درست کرد.

کوکوی ذرت و اسفناج از آن دسته غذاهای بسیار مقوی به خصوص برای کودکان است. ذرت یکی از بهترین منابع فیبر، مواد مغذی و ویتامین هاست. این کوکو در کنار فیبر بالای آن، چربی بسیار کمی دارد. در ادامه طرز تهیه کوکوی ذرت و اسفناج رژیمی و مقوی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه کوکو ذرت و اسفناج
طرز تهیه کوکو ذرت و اسفناج

مواد لازم

  • ذرت شیرین پخته شده ۲۰۰ گرم (یا کنسرو ذرت ۱ عدد)
  • برگ بیبی اسفناج ۱ مشت
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • سیر رنده شده ۱ حبه
  • پیازچه خرد شده ۱ ساقه
  • شیر ۵۰ میلی لیتر
  • آرد سفید ۵۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • روغن زیتون به مقدار لازم

* اگر این کوکو را برای بچه ها درست می کنید نمک و ادویه ها را حذف کنید.

طرز تهیه

برای تهیه کوکوی ذرت و اسفناج، ابتدا تمام مواد اولیه را در غذاساز یا مخلوط کن ریخته و تا جایی که تقریبا نرم شوند مخلوط کنید. سپس روغن را در تابه ای نچسب ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید.

خواندن
طرز تهیه کله پاچه ، غذای محبوب و خوشمزه ایرانی

مایه کوکو را با قاشق در روغن داغ بریزید. پس از ۱ تا ۲ دقیقه آنها را برگردانید تا روی دیگرش نیز سرخ و طلایی شود. کوکوهای پخته شده را روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

کوکوی ذرت و اسفناج مقوی و خوشمزه شما آماده است. آن را در ظرف مورد نظرتان پچینید و با سس‌های مورد علاقه‌تان سرو کنید.

طرز تهیه کوکو ذرت و اسفناج
طرز تهیه کوکو ذرت و اسفناج

کوکوی ذرت و اسفناج با پنیر پیتزا

اگر نمی خواهید کوکوی شما رژیمی باشد، می توانید برای خوشمزه تر شدن آن از پنیر موزارلا و یا پارمزان و یا هر پنیر دلخواه دیگر استفاده کنید. به این منظور نصف پیمانه پنیر نیز به مواد کوکوی خود اضافه کرده و مخلوط کنید تا مایه ای یکدست داشته باشید و در نهایت کوکوها را سرخ کنید.

نکات پخت

  • پس از ریختن مایه، با کفگیر یا قاشق‌، کمی آنها را فشار دهید تا کاملا به کف تابه بچسبد و باز نشود و همچنین اطمینان حاصل کنید که هر دو طرف مغزپخت می‌شوند.
  • اگر مواد کوکو بیشتر از نیاز شما بود، می‌توانید آن را در کیسه فریز یا ظرفی کاملا دربسته بریزید و آن‌ها را در فریزر نگه‌داری کنید. برای پخت آن‌ها کافی‌ست اجازه دهید در دمای محیط یا مایکروویو، یخ‌زدایی شوند.
  • برای انسجام مایه کوکو می توانید از آرد سفید، آرد نخود و یا آرد سوخاری استفاده کنید.
  • همچنین در صورت تمایل می‌توانید از زیره و فلفل سیاه استفاده کنید.
طرز تهیه کوکو ذرت و اسفناج
طرز تهیه کوکو ذرت و اسفناج

مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:

خواندن
طرز تهیه کتلت ماهی سالمون خوشمزه و مقوی