طرز تهیه کوکو قارچ و اسفناج

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه کوکو قارچ و اسفناج ، یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین غذاهای محبوب ایرانی ها را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.

یکی از غذاهای راحت و آسان که تهیه آن زمان کمی می برد، کوکو است. انواع بسیار زیادی کوکو در لیست غذاهای ایرانی از جمله کوکو سیب زمینی، کوکو سبزی، کوکو کدو، کوکو گوشت و… وجود دارد. این غذا را می توان همیشه با کمترین مواد و در دسترس ترین آنها، با توجه به ذائقه و سلیقه خود درست کرد. کوکو یکی از غذاهایی است که می توانید آنرا به عنوان یک شام یا ناهار سبک و فوری تهیه و سرو کنید.

کوکو قارچ و اسفناج ، یکی از مقوی ترین انواع کوکو است که طرفدار زیادی دارد. علاوه بر ساده و راحت بودن تهیه این غذا، اسفناج به عنوان ماده اصلی آن خواص بسیار مفیدی برای بدن دارد و سرشار از ویتامین های گروه A و آهن است. قارچ نیز خواص ضد سرطان دارد. کوکوی اسفناج و قارچ از نظر ظاهری شباهت زیادی به کوکو سبزی دارد. این کوکو با مواد ساده ای تهیه می شود، اما بعضی برای خوش طعم شدن آن موادی چون زرشک و گردو، زعفران، یا پنیر به آن اضافه می کنند و کوکو اسفناج پنیری درست می کنند. در ادامه طرز تهیه کوکو قارچ و اسفناج را به شما آموزش خواهیم داد.

خواندن
طرز تهیه سوپ شلغم خوشمزه و مفید برای سرماخوردگی
طرز تهیه کوکو قارچ و اسفناج
طرز تهیه کوکو قارچ و اسفناج

مواد لازم

  • اسفناج ۲۰۰ گرم
  • قارچ ۱۰۰ گرم
  • تره‌فرنگی ۲ شاخه
  • سیر تازه ۳ حبه
  • پیاز یک عدد کوچک
  • تخم‌مرغ ۲ عدد
  • مغز گردو ۵۰ گرم
  • زرشک خشک ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، زرد چوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوکو قارچ و اسفناج

اسفناج را پس از پاک کردن و شستن، خرد کنید و بگذارید با حدود یک ‌سوم پیمانه آب و با شعله کم حدود ۱۵ دقیقه بپزد تا آب آن کشیده شود. سپس آن را کنار بگذارید تا سرد شود.

قارچ‌ها را ورقه ورقه کنید. تره‌فرنگی را نیز ریز کرده و با هم مخلوط کنید و پیاز را نیز در آن رنده کنید. سیر را هم له کنید و به آن بیفزایید.

اسفناج سرد‌شده را نیز به همراه نمک و زردچوبه به مخلوط اضافه کنید.

تخم‌مرغ‌ها را هم در آن بشکنید و خوب به هم بزنید و در آخر هم مغز گردو و زرشک را در آن بریزید.

یک ظرف تفلون مناسب انتخاب کنید و روغن زیتون را در آن بریزید، به نحوی که همه کف و دیواره آن چرب شود.

مخلوط کوکو را در آن بریزید و در فری که از قبل در درجه حرارت ۱۴۰ درجه گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط بگذارید.

سپس در آخر ۱۰ دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید تا روی کوکو هم برشته شود. این غذا را با نان سبوس دار سرو کنید.

نکات قابل توجه

  • پیشنهاد می کنیم برای مصرف کمتر روغن و داشتن یک کوکو رژیمی، فر را انتخاب کنید، اما در صورت دلخواه می توانید ممواد را روی اجاق سرخ کنید.
  • هنگام شست‌ و شوی قارچ ها آنها را به حال خودشان در آب رها نکنید چون قارچ‌ها آب را جذب می‌کنند و هنگام پخت و پز آب غذایتان بیشتر می‌شود.
  • حتی می‌توانید با مقدار کمی آب گرد و غبار آن را بگیرید و بعد با کمک پارچه حوله‌ای ذرات سیاه روی قارچ را تمیز و در نهایت به آرامی و در زمان کوتاهی آبکشی کنید.
  • در صورت دلخواه می توانید از تره، گشنیز و شوید خرد شده به اندازه ۲ قاشق غذاخوری از هر کدام استفاده کنید.
  • می توانید مقداری پنیر فتا خردشده را روی مواد کوکو پخش کنید و سپس آن را درون فر بگذارید. استفاده از پنیر فتا در طرز تهیه کوکو قارچ و اسفناج کاملا سلیقه‌ای است، اما باید بدانید کمی پنیر فتا ذوب‌شده شوری ملایم و مطبوعی به کوکو می‌دهد.
خواندن
طرز تهیه قیمه نخود یزدی خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه کوکو قارچ و اسفناج
طرز تهیه کوکو قارچ و اسفناج

مقالات آشپزی بیشتر بخوانید: