طرز تهیه سالاد لوبیا سبز

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه سالاد لوبیا سبز ، یکی از سالادهای پرطرفدار را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.

سالاد همیشه از وعده های پرطرفدار بوده است. همچنین به دلیل استفاده از سبزیجات یکی از مفیدترین و ضروری ترین وعده ها نیز می باشد. تنوع سالادها در دنیا بسیار زیاد است. یکی از سالادهای خوشمزه و مقوی سالاد لوبیا سبز است.

سالاد لوبیا سبز یکی از سالادهای خوشمزه و مقوی است که با مواد متنوعی درست می شود. این سالاد را هم می توان به صورت ساده رژیمی و با سبزیجات و هم با مرغ تهیه کرد. در ادامه طرز تهیه سالاد لوبیا سبز خوشمزه و مجلسی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه سالاد لوبیا سبز
طرز تهیه سالاد لوبیا سبز

مواد لازم

  • لوبیا سبز تازه ۵۰۰ گرم
  • پیاز قرمز ۱ عدد
  • پنیر فتا ۱ فنجان
  • گوجه گیلاسی ۲ فنجان
  • گردوی خرد شده ۱/۳ فنجان (اختیاری)

مواد لازم برای سس سالاد

  • روغن زیتون ۱/۴ فنجان
  • سرکه بالزامیک ۳ قاشق غذاخوری
  • آب لیموترش تازه ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر ۱/۴ قاشق چایخوری
  • پودر خردل یا سس خردل ۱/۴ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد لوبیا سبز

برای تهیه سالاد لوبیا سبز، ابتدا باید لوبیاها رابپزید. یک قابلمه را پر از آب کنید و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. لوبیا سبز خرد شده در ابعاد حدودا ۶-۷ سانتی را درون آب جوش بریزید. نکته مهم در این مرحله این است که نباید لوبیاها زیاد پخته شوند و بعد از ۲–۳ دقیقه که در آب جوش بودند آنها را آبکش کنید. (زیاد ماندن لوبیا در آب جوش باعث از بین رفتن رنگ سبز و تردی آنها می شود).

همچنین بعد از پخته شدن رنگ لوبیا کمتر می شود و به همین دلیل پس از خارج کردن آنها از آب جوش، سریع آنها را در کاسه یخ می ریزیم. با این کار رنگ سبز آنها حفظ می شود. بعد از دقایقی که خنک شدند آنها را آبکش کرده و خشک می کنیم.

طرز تهیه سالاد لوبیا سبز
طرز تهیه سالاد لوبیا سبز

در این مرحله پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید. در ظرف سالادخوری مناسب، لوبیا سبز و پیاز را بریزید و با هم مخلوط کنید. در صورت تمایل گردوی خرد شده را نیز به مواد اضافه کنید. سپس به سراغ تهیه سس سالاد می رویم.

در یک کاسه کوچک روغن زیتون، آب لیموترش، سرکه، پودر سیر، خردل، نمک و فلفل سیاه را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سس را به ظرف سالاد اضافه کنید و مواد را خوب زیر و رو کنید تا سس به خورد تمام مواد برود.

اضافه کردن گوجه گیلاسی ها و پنیر فتا را برای زمان سرو بگذارید. حداقل ۱ ساعت ظرف سالاد را در یخچال بگذارید تا مزه ها به خورد هم بروند. سپس زمانی که می خواهید سالاد را سرو کنید، گوجه گیلاسی های از وسط نصف شده و پنیر فتا خرد شده را به سالاد اضافه کنید.

طرز تهیه سالاد لوبیا سبز
طرز تهیه سالاد لوبیا سبز

چند نکته

  • برای تهیه سالاد لوبیا سبز با مرغ، کافیست سینه مرغ را جدا آبپز و یا گریل کنید و سپس قطعات مرغ را در آخر به سالاد اضافه کنید.
  • سس این سالاد را می توانید به دلخواه با انواع مواد دیگر که می خواهید تهیه کنید.
  • به دلخواه می توان به این سالاد مواد دیگری چون قارچ، نخود فرنگی، سیب زمینی و یا مرغ اضافه کرد.
  • به جای گوجه گیلاسی می توان از ۱ عدد گوجه فرنگی معمولی خرد شده استفاده کرد.
  • می توان به جای گردوی خرد شده مقداری بادام زمینی یا بادام درختی تفت داده شده به سالاد اضافه کرد.
  • برای تزئین سالاد نیز می توانید از مقداری برگ ریحان و یا جعفری استفاده کنید.

مقالات آشپزی بیشتر بخوانید: