سالاد لبو و انار

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سالاد لبو و انار به ۲ روش عالی و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

سالاد‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیش‌تر به عنوان پیش غذا سرو می‌شوند. سالاد لبو و انار یکی از انواع سالاد‌های خوشمزه و رنگارنگ پاییزی است که ظاهر بسیار زیبایی دارد و برای پذیرایی در شب یلدا یک انتخاب مناسب است. سالاد لبو بسیار مغذی، پرخاصیت و لذیذ است و می‌تواند به عنوان غذای اصلی نیز سرو شود. در ادامه با طرز تهیه سالاد لبو و انار به دو روش عالی همراه ما باشید.

سالاد لبو و انار

مواد لازم

  • لبو یا چغندر متوسط ۳-۴ عدد
  • انار متوسط ۳-۴ عدد
  • کلم قرمز ۱ عدد کوچک
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه یا قرمز به میزان لازم
  • آب لیموی تازه به میزان لازم

طرز تهیه

برای تهیه سالاد لبو و انار ، در ابتدا لبو یا چغندرها را خوب بشویید و سپس آن‌ها را بپزید. برای پخت لبو می‌توانید با شیوه‌های معمول آن‌ها را بخارپز یا آبپز کنید و یا اگر می‌خواهید لبو طعم شیرینی داشته باشد، همراه با کمی شکر آن‌ها را بپزید. پس از پخته شدن لبوها، اجازه دهید کاملا خنک شوند، سپس پوست آن‌ها را جدا کنید و به قطعات کوچک برش بزنید.

در این مرحله کلم قرمز را شسته و پس از خشک شدن به صورت رشته‌های نازک یا قطعات کوچک برش بزنید. حالا یک کاسه متوسط بردارید و لبو‌های خرد شده، کلم قرمز و انارهای دانه شده را داخل آن بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس نمک و پودر فلفل قرمز یا سیاه، روغن زیتون و آب لیمو ترش را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. نوش جان

خواندن
طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه و مخصوص با طعم عالی

سالاد لبو و انار

روش دوم برای تهیه سالاد لبو و انار

مواد لازم 

  • لبو پخته ۳ عدد
  • دانه انار ۱ لیوان
  • ذرت پخته ۱ لیوان
  • سینه مرغ پخته ۱ عدد
  • گردوی خرد شده نصف لیوان
  • هویج پخته ۳ عدد
  • سس مایونز نصف لیوان
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه

برای تهیه سالاد لبو و انار با مرغ، ابتدا سینه مرغ را با آب و ادویه آبپز کنید و بعد از پخت اجازه بدهید کمی خنک شود و سپس آن را ریش ریش کنید.

سپس لبو و ذرت و هویج را هم آبپز کنید و به دلخواه به صورت مکعبی خرد کنید یا رنده درشت کنید.سپس هویج پخته و رنده شده، ذرت پخته شده، گردوی خرد شده، لبوی پخته و رنده شده و سپس دانه‌های انار را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

در آخر سس مایونز را  با نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید، روی سالاد بریزید و کاملا مخلوط کنید. سپس سالاد را داخل طرف مناسب بریزید و ظرف سالاد را به مدت یک تا دو ساعت داخل یخچال بگذارید تا سالاد خودش را بگیرد. نوش جان.

سالاد لبو و انار