طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

بندری یکی از خوراک های جذاب و خوشمزه است که اغلب با سوسیس تهیه می شود اما اگر شما به هر دلیلی علاقه به استفاده از سوسیس ندارید می توانید بندری مرغ را امتحان کنید این خوراک از مرغ ریش شده یا تکه شده درست می شود و سرشار از پروتئین است و در کنار کاهو و خیارشور و گوجه فرنگی سرو می شود در ادامه با طرز تهیه ساندویج مرغ بندری لذیذ همراه ما باشید.

طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری
طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری

مواد لازم

  • مرغ ۴۰۰ گرم
  • پیاز ۳ عدد
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • زردچوبه و فلفل قرمز به میزان لازم
  • آویشن و روغن به میزان لازم

طرز تهیه

مرحله اول: سینه مرغ را بشویید و مکعبی ریز خرد کنید و کنار بگذارید حالا پیازها را نگینی ریز خرد کرده و درون تابه کمی روغن بریزید و پیازها را تفت دهید.

مرحله دوم: کمی که پیاز سبک شد مرغ را به آن اضافه کنید و تفت دهید پس از ۴ دقیقه ادویه ها شامل نمک ، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه و آویشن را به مرغ اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله سوم: فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید و در حد چند دقیقه تفت دهید.

مرحله چهارم: ۱ قاشق رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ رب باز شود.

مرحله پنجم:  کمی از بندری مرغ را داخل نان ساندویچی بریزید و کاهو و خیارشور و گوجه قرار دهید و به همراه سس تند نوش جان کنید.

ساندویچ مرغ بندری با قارچ و پنیر

طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری
طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری

مواد لازم

  • سینه مرغ ۲۵۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • گوجه فرنگی ۱ عدد
  • قارچ ۱۰۰گرم
  • پنیر گودا ۳ ورق
  • سس تند ۱ قاشق چایخوری
  • سس خردل ۱ قاشق چایخوری
  • ابلیمو ترش ۱ فاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • زردچوبه و فلفل قرمز به میزان لازم
  • آویشن و پاپریکا به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه

مرحله اول: مرغ را بشویید و به تکه های نواری یا مکعبی خرد کنید سپس درون کاسه بریزید و با نمک و فلفل سیاه و قرمز و پاپریکا و سس خردل و ابلیموترش مزه دار کنید.

مرحله دوم: مرغ و ادویه جات را باهم ورز دهید و روی ظرف را سلفون بکشید حالا مواد را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی مزه دار شوند.

مرحله سوم: پس از ۲ ساعت مواد را از یخچال بیرون بیاورید و سپس پیاز را ریز خرد کرده و درون تابه کمی روغن بریزید و پیازها را تفت دهید.

مرحله چهارم: کمی که پیاز سبک شد کمی نمک، فلفل، زردچوبه ، آویشن و پاپریکا اضافه کنید در ادامه تکه های مرغ را اضافه کرده و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد.

مرحله پنجم: گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید و به مرغ ها اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سبزیجات نرم شوند.

مرحله ششم: پس از اینکه آب گوجه فرنگی تبخیر شد ۱ قاشق سس تند را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید سپس شعله را خاموش کنید و پنیر گودا را روی مواد قرار دهید تا آب شود( می توانید پنیر را هنگام ساندویچ کردن هم به مواد اضافه کنید.)

مرحله هفتم: کمی از مواد مرغی بردارید و درون نان باگت با همراه کاهو خیارشور و پیاز و جعفری قرار دهید و نوش جان کنید.

ساندویج بندری با مرغ ریش ریش شده

برای تهیه بندری مرغ می توانید اینگونه آن را تهیه کنید اول سینه مرغ را به همراه ادویه جات و پیاز درون قابلمه بریزید و بگذارید آب‌پز شود پس از ۲۰ دقیقه مرغ را خارج کنید و آن را بوسیله چنگال ریش ریش کنید سپس درون تابه کمی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید حالا مرغ را اضافه کرده و پس از چند دقیقه فلفل دلمه نگینی و قارچ را اضافه کنید و تفت دهید تا آب سبزیجات کشیده شود در ادامه نمک،فلفل سیاه و قرمز،پاپریکا و آویشن را اضافه کرده و در آخر رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن باز شود ساندویچ بندری مرغ شما آماده است نوش جان.

ساندویچ مرغ بندری با سیب زمینی

طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری
طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری

مواد لازم

  • سینه مرغ ۱ عدد
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • پیاز ۲ عدد
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچک
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • فلفل قرمز و آویشن به میزان لازم

طرز تهیه

مرحله اول: سینه مرغ را بشویید و مکعبی خرد کنید درون تابه کمی روغن بریزید و پیاز خلالی شده را تفت دهید.

مرحله دوم: کمی که رنگ پیاز طلایی شد تکه های مرغ را اضافه کنید و تفت دهید در ادامه ادویه جات شامل نمک و فلفل سیاه و قرمز و آویشن را به مرغ اضافه کنید تا بوی زهم آن گرفته شود.

مرحله سوم: قارچ را ریز خرد کنید و به مواد اضافه کرده و اجازه دهید کمی نرم شود و آب آن کشیده شود.

مرحله چهارم: حالا فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید و پس از چند دقیقه رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن باز شود در آخر ۱ قاشق سس تند را به مرغ اضافه کنید.

مرحله پنجم: از مواد مرغی داخل نان باگت به همراه کاهو و خیارشور قرار دهید و میل کنید.

نکات تکمیلی

۱- تندی بندری به ذائقه شما بستگی دارد و می توانید فلفل آن را کم یا زیاد کنید.
۲- می توانید مرغ را ریش ریش کنید.
۳- به مواد بندری در صورت دلخواه کمی پنیر پیتزا می توانید اضافه کنید.