طرز تهیه سوپ زرشک
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سوپ زرشک تبریزی فوق العاده خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سوپ زرشک یکی از انواع غذاهای رژیمی برای کسانی است که نمیخواهند وزنشان بالا برود. این سوپ سرشار از انواع ویتامین و مواد مغذی است که برای سلامت بدن مفیدند. سوپ زرشک را میتوانید با جو، رشته ورمیشل و یا آرد گندم تهیه کنید. سوپ زرشک یکی از پیش غذاهای خوشمزه ای است که از مواد متفاوتی چون زرشک، مرغ و…تهیه می شود. طعم سوپ زرشک تبریزی ترش است و برای افرادی که به این طعم علاقه فراوانی دارند مناسب می باشد.
مواد لازم
- جعفری خرد شده ۱۵۰ گرم
- سینه مرغ ۳۰۰ گرم
- آب مرغ یا آب گوشت ۲ پیمانه
- رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپ خوری
- زرشک ۲۰۰ گرم
- پیاز یک عدد
- هویج ۱۰۰ گرم
- قارچ خرد شده ۱۰۰ گرم
- آرد گندم ۲ قاشق سوپخوری
- آبلیمو ۳ قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن مایع نصف پیمانه
- سیب زمینی ۸۰ گرم
طرز تهیه سوپ زرشک
ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در مقداری روغن سرخ میکنیم تا طلایی و نرم شود. سپس سینه مرغ را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم . مواد را تفت می دهیم تا رنگ مرغ ها کمی تغییر کند.
آرد را داخل تابه مرغ و پیاز می ریزیم و در حد چند دقیقه تفت می دهیم . سپس یک قابلمه روی اجاق گاز قرار می دهیم و آب مرغ یا گوشت را داخل آن می ریزیم میریزیم سپس مرغ را که داخل تابه تفت داده بودیم به قابلمه اضافه می کنیم. هویج و سیبزمینی را نگینی خرد کنید و داخل قابلمه بریزید.
حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید و سپس حرارت را کم کنید تا مواد با حرارت ملایم به مدت دو ساعت بپزند. قارچ ها را ورقه ای خرد کنید و همراه با نصفی از زرشک ، نمک، فلفل و رب گوجه فرنگی داخل سوپ ریخته وقتی سوپ جا افتاد آبلیمو و جعفری را اضافه کرده و با بقیه زرشک آن را تزئین کنید . این سوپ مختص شهر تبریز می باشد که سوپی مقوی و خوش طعم است.