طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی خوشمزه و مخصوص آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

یکی از ساده ترین سوپ هایی که طعم خوبی نیز دارد، سوپ گوجه فرنگی است که می توانید به عنوان پیش غذا یا یک وعده ی سبک آن را سرو کنید. در تهیه این سوپ خوشمزه، از گوجه فرنگی، کره، جعفری، آرد و… استفاده می شود. این سوپ سرشار از آنتی‌اکسیدان است و احتمال دچار شدن به سرماخوردگی در فصل پاییز و زمستان را کمتر می‌کند. برای طرز تهیه این سوپ خوشمزه، با ما همراه باشید.

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

مواد لازم

  • گوجه فرنگی متوسط ۴ عدد
  • کره ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد
  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۱قاشق غذاخوری
  • آب گوشت ۱ پیمانه
  • جعفری تازه یا خشک ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

ابتدا ۴ لیوان آب داخل قابلمه ای می ریزیم و درب آن را می گذاریم و روی حرارت زیاد قابلمه را قرار می دهیم تا آب سریع تر بجوش بیاید. تا جوش آمدن آب گوجه فرنگی ها را می شوییم و زمان بجوش آمدن آب داخل آب در حال جوش قرار می دهیم و ۳ دقیقه زمان می دهیم تا در آب جوش بماند و بعد از آب خارج می کنیم و در آبکش قرار می دهیم و صبر می کنیم تا خنک شوند.

سپس پوست روی گوجه فرنگی ها را با دست می گیریم و روی تخته آشپزخانه آن ها را خرد می کنیم. و در مخلوط کن می ریزیم تا پوره شوند و یا با گوشت کوب آن ها را خوب له می کنیم.

خواندن
طرز تهیه خورش آلو اسفناج ، خورشی لذیذ و خوش طعم

سپس پیاز را نگینی خرد می کنیم و قابلمه ای را روی حرارت می گذاریم و کره را داخل آن قرار می دهیم تا ذوب شود و پیاز را به کره می افزاییم و تفت می دهیم تا نرم و طلایی شود و آن وقت آرد را به آن ها اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ آرد کاملا تغییر کند و بوی خامی اش از بین برود.

در یک تابه ی کوچک کمی روغن می ریزیم و رب را روی روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و پیاپی آن را هم می زنیم تا رنگ روغن قرمز شود و بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود و به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم و در آخر پوره گوجه فرنگی را می افزاییم.

و بلافاصله آب گوشت را روی مواد می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا سوپ آرام آرام به جوش بیاید ، در ادامه کمی نمک ، فلفل سیاه و جعفری خرد شده به آن می افزاییم . پس از ۱۰ دقیقه سوپ آماده سرو است. نوش جان