طرز تهیه شیرینی بهشتی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
شیرینی بهشتی یکی از شیرینی های نوروزی می باشد که عطر و طعم بهشت می دهد. این شیرینی بسیار خوشمزه ، نرم و لطیف می باشد. همچنین می توانید خمیر خود را در چند رنگ تهیه کنید و شیرینی بهشتی رنگی داشته باشید. در ادامه با آموزش کامل طرز تهیه شیرینی بهشتی با ما همراه باشید.
مواد لازم
- روغن صاف قنادی ۱۰۰ گرم
- پودر قند ۱۰۰ گرم
- آرد ۲۰۰ گرم
- روغن مایع ۲۵ گرم
- پودر هل ۱ ق چای خوری
- وانیل ۱/۴ ق چای خوری
- سیاه دانه یا تخم خرفه برای تزیین
طرز تهیه شیرینی بهشتی
ابتدا فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. سپس پودر قند را به همراه روغن به مدت ۷ دقیقه با همزن روی دور تند مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست و پوک شوند و رنگشان کرمی شود. در ادامه روغن مایع، وانیل، پودر هل و آرد سفید ( دو مرتبه الک کنید ) را اضافه می کنیم و مجددا با همزن می زنیم تا یکدست شوند.
برا اینکه شیرینی بهشتی با رنگ های متنوع تری داشته باشید می توانید مواد را به دو قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت ۱ قاشق غذاخوری آرد اصافه کنید و به قسمت دیگر ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و مجددا هر دو قسمت را با همزن بزنید تا یکدست شوند.
حالا هر دو قسمت مواد را در دو قیف جداگانه با ماسوره دلخواه می ریزیم، در ادامه روی سینی فر یک کاغذ روغنی می اندازیم و با مقداری فاصله قیف می زنیم ( شیرینی ها را روی کاغذ روغنی با کمی فاصله قرار می دهیم )
پس از اینکه تمام مواد را روی کاغذ روغنی قرار دادیم مقداری سیاه دانه یا تخم خرفه روی شیرینی ها می پاشیم.
سینی فر را داخل فر قرار می دهیم، حدودا ۲۰ دقیقه زمان می برد تا کف شیرینی ها رنگ بگیرد. پس از اینکه کف شیرینی ها رنگ گرفت سینی فر را خارج می کنیم و صبر می کنیم شیرینی ها خنک شوند سپس آنها را داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم. نوش جان.