طرز تهیه آفوگاتو

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه آفوگاتو ، دسر خوشمزه ایتالیایی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

آفوگاتو  از دسر های ساده و قدیمی ایتالیا محسوب می شود و به  معنی  ( غرق شده ) است آن را می توان هم یک نوع دسر و هم نوشیدنی دانست که در بسیاری از کافه ها و همچنین رستوران ها وجود دارد. مواد اصلی لازم برای تهیه ی این دسر فقط دو چیز است: بستنی وانیلی ایتالیایی و  اسپرسو. این دسر طعم فانتزی دارد و درست کردن آن بسیار راحت است.طرز تهیه آفوگاتو

مواد لازم:

  • یک اسکوپ بستنی وانیلی ایتالیایی
  • یک فنجان اسپرسوی داغ
  • سس کاراملی یا سس شکلاتی برای تزیین

طرز تهیه آفوگاتو

طرز تهیه:

لیوان یا فنجان سرو دسر را آماده کنید. به تعداد افراد شات اسپرسو آماده کنید. هر شات اسپرسو به طور معمول از ۷ گرم قهوه و ۳۰ میلی‌لیتر آب تشکیل می‌شود. اما البته عیبی هم ندارد که این نسبت را بسته به سلیقه خود تغییر دهید یا از قهوه غلیظ دم‌شده، قهوه ترک یا حتی قهوه فوری استفاده کنید.

در هر لیوان دو اسکوپ بستنی بریزید. بهتر است لیوان یا فنجان‌تان کوچک باشد تا بستنی تا حدود سه‌چهارم ارتفاع آن برسد. حالا قهوه را از کناره لیوان بریزید، طوری که مستقیم روی بستنی ریخته نشود. دسر را با یک قاشق غذاخوری سس کاراملی یا سس شکلاتی و تاپینگ دلخواهتان تزئین کرده و بلافاصله همراه قاشق سرو کنید.

نکات مهم در طرز تهیه آفوگاتو

  • حتما قهوه را داغ به بستنی اضافه کنید.
  • بلافاصله پس از آماده شدن قهوه اسپرسو آن را به بستنی اضافه کنید و سریعا سرو کنید.
  • یک آفوگاتو خوشمزه باید پیش از شروع به آب شدن بستنی سرو شود.
  • پس از آماده شدن اسپرسو می‌توانید مقداری تکه های ریز شکلات در آن حل کنید و سپس آن را روی بستنی بریزید.
  • پیش از اضافه کردن اسپرسو می‌توانید معادل ۳۰ میلی‌لیتر از سایر نوشیدنی‌ها و افزودنی‌ها مثل انواع شربت به بستنی یا قهوه اضافه کنید.
  • آفوگاتو را می‌توانید با تکه‌هایی از بیسکوئیت پسته‌ای یا گردویی سرو کنید.
خواندن
طرز تهیه پاند کیک پرتقالی خوشمزه با طعم عالی