چیز کیک ژاپنی

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه چیز کیک ژاپنی ، کیک پنبه ای و لطیف آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

چیز کیک یا کیک پنیر ژاپنی با ظاهری متفاوت و طرز پختی متفاوت و طعمی عالی، یک کیک رویایی و بی نظیر محسوب می شود. ترکیب اصلی این کیک از شیر، پنیر خامه ای، تخم مرغ، شکر و آرد نشاسته می باشد، که به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

چیز کیک ژاپنی

مواد لازم برای تهیه چیز کیک ژاپنی

  • تخم‌مرغ ۳ عدد
  • آرد ۲۵ گرم
  • پودر نشاسته ۱۰ گرم
  • پنیرخامه‌ای ۱۳۰ گرم
  • شیر ۸۵ گرم
  • شکر ۶۵ گرم
  • کره ۴۰ گرم

طرز تهیه

ابتدا فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود سپس درون یک قابلمه آب ریخته و روی اجاق گاز قرار دهید تا بجوشد پس از آن زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.

در این مرحله زرده ها را با همزن  بزنید تا از هم باز شوند درون یک ظرف جداگانه پنیر خامه‌ای و شیر را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا کمی گرم شود ، به آن‌ها کره را اضافه کنید هنگامی که ۹۰% کره ذوب شده بود ظرف را از روی حرارت بردارید.

اجازه دهید تا کره با دمای خود مایه کاملا ذوب شود ، مایه پنیر را با زرده های تخم مرغ مخلوط کنید سپس روی آن آرد و نشاسته را الک نمایید . در مرحله بعد شکر و سفیده تخم مرغ را هم زده تا مرنگ نرم و لطیفی آماده کنید.

خواندن
طرز تهیه شیرینی گازوز ، دسر خوشمزه ترکیه ای

اکنون باید مرنگ را در سه نوبت به مایه چیز کیک خوشمزه اضافه کنید . قالب مورد نظر را آماده کرده و کف و جداره‌های آن را با کاغذ نسوز بپوشاند حالا نوبت اضافه کردن مایه کیک به قالب می باشد ، قالب را هم در سه نوبت به زمین بکوبید تا هواگیری شود.

قالب را درون سینی با دیواره های بلند قرار دهید و یک سوم سینی را آب کنید ، سینی را برای ۲۰ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه درون فر قرار دهید سپس حرارت را بر روی ۱۴۰ درجه قرار داده و اجازه دهید تا برای ۴۰ دقیقه بپزد اگر روی چیز کیک ژاپنی رنگ نگرفت گریل را برای یک دقیقه روشن نمایید.

نکته:

  • یکی از دلایل بافت نرم چیز کیک ژاپنی نشاسته هست پس لطفا حذفش نکنید ابدا .
  • دلیل پف این کیک سفیده تخم مرغ است پس مطمئن باشد که خوب سفیده تخم مرغ را هم زدید.
  • برای این که کیک ترک برندارد از سینی آب داغ در کف قالب درون فر استفاده کنید.
  • برای این که چیز کیک ژاپنی بعد پخت پوفش را از دست ندهد و پوفش نخوابد وقتی کیک پخت از داخل فر بلافاصله بیرون نیاورید. فر رو خاموش کنید و در فر را باز کنید بزارید کیک به مدت ١٠ دقیقه داخل فر بماند, حواستان باشد نباید بیشتر از ١٠ دقیقه بماند چون مرطوب و خیس میشود.