طرز تهیه مرغ آلبالویی

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز مرغ آلبالویی خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

مرغ از دسته غذاهای خوشمزه و لذیذ است اگر شما هم از طعم تکراری مرغ خسته شده اید میتوانید مرغ با سس آلبالو را امتحان کنید که در این مطلب جامع ترین و کامل ترین دستور را به شما ارائه داده ایم.

طرز تهیه مرغ آلبالویی
طرز تهیه مرغ آلبالویی

مواد لازم

مرغ: ۴ تکه (ران یا سینه)

پیاز: ۱ عدد بزرگ

آلبالو: ۵۰۰ گرم (بدون هسته)

شکر: ۵ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده: به مقدار لازم

نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم

کره: ۵۰ گرم

طرز تهیه

مرحله اول: مرغ را با پیاز خرد شده، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران مزه‌دار کنید و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

مرحله دوم: مرغ‌ها را در کره سرخ کنید تا طلایی شوند و در یک قابلمه، آلبالوهای بدون هسته را با شکر و زعفران دم کرده مخلوط کنید. اگر از آلبالو ترش استفاده می‌کنید، شکر بیشتری اضافه کنید. اجازه دهید آلبالوها با حرارت ملایم بپزند تا نرم شوند و سس غلیظ شود.

مرحله سوم: مرغ‌های سرخ شده را به سس آلبالو اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزند تا مرغ‌ها کاملاً پخته و سس غلیظ شود حدود ۴۵ دقیقه زمان می برد در این حین اگر آب مرغ کم شد می توانید کمی آب اضافه کنید.

مرحله چهارم: مرغ آلبالویی را با برنج زعفرانی یا با نان سرو کنید.

مرغ با سس آلبالو و زرشک

طرز تهیه مرغ آلبالویی
طرز تهیه مرغ آلبالویی

مواد لازم

مرغ: ۴ تکه ران یا سینه

پیاز: ۲ عدد

آلبالو: ۲۰۰-۳۰۰ گرم (هسته گرفته)

زرشک: ۶ قاشق غذاخوری

شکر: ۵ قاشق غذاخوری

زعفران دم‌کرده: به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

آب: به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول: مرغ‌ها را بشویید و خشک کنید سپس مرغ‌ها را با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه‌دار کنید.

مرحله دوم: در یک تابه مقداری روغن بریزید و مرغ‌ها را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس مرغ‌ها را از تابه خارج کنید و در همان تابه، پیازهای خلالی خرد شده را تفت دهید تا نرم و سبک شوند.

مرحله سوم: به پیازهای تفت داده شده، آلبالو هسته گرفته، زرشک، شکر، زعفران دم‌کرده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید. کمی تفت دهید تا مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم: مرغ‌های سرخ شده را به همراه کمی آب به سس اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزند. در حین پخت، سس باید غلیظ شود. اگر سس خیلی غلیظ شد، می‌توانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید.

مرحله پنجم: مرغ با سس آلبالو و زرشک را می‌توانید با پلو زعفرانی یا نان سرو کنید.