طرز تهیه پولکی عسلی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه پولکی عسلی زعفرانی و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
پولکی عسلی یکی از تنقلات بسیار خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالتی مربوط به شهر اصفهان دارد برای تهیه آن به مواد اولیه بسیار در دسترسی نیاز است. پولکی جز دسته نبات قرار دارد و بسیار خوشمزه می باشد. این سوغاتی خوشمزه به شکل یک سکه طلایی و شفاف می باشد. پولکی انواع مختلف زعفرانی ، زنجبیلی، نارگیلی، کنجدی و… نیز دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه پولکی عسلی ساده را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
- شکر ۱ لیوان
- زعفران ۱ فنجان
- گلاب ۱ فنجان
- آب ۱ فنجان
- عسل ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
شکر را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. زمان دهید تا شکر کاراملی شود. عسل را به شکر اضافه کنید و هم بزنید.
آب و گلاب را به شکر کاراملی شده و عسل نیز اضافه کنید و مدام بر روی حرارت هم بزنید تا کمی قوام بیاید و کشدار شود.
وقتی که مایع پولکی در حال قوام آمدن است، زعفران را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا همه ی مواد به خورد هم بروند و یکدست شود تا پولکی شما آماده شود.
پولکی را با کمک قاشق مانند یک سکه بر روی کاغذ روغنی و یا در پشت یک سینی که کمی چرب شده است بریزیرد. کمی که پولکی ها بر روی کاغذ و یا سینی بماند خودش را میگیرد. پولکی عسلی شما آماده است تا در کنار یک فنجان چای استفاده و نوش جان کنید.
نکات کلیدی :
- دستوری که داده شد برای تهیه ی پولکی، دستور پایه است و شما می توانید هل، خلال پسته و یا زنجبیل و هر افزودنی که می خواهید را اضافه کنید و پولکی مخصوص آن را تهیه کنید.
- مایع پولکی باید به مانند آدامس کشدار باشد.
- عسل رنگ پولکی را کمی کدر می کند.
- استفاده از زعفران، پولکی را به رنگ طلایی در می آورد.
- دارچین پولکی را تیره می کند.
- در هنگام فرم دادن به پولکی سعی کنید که از مایع پولکی کم بردارید تا پولکی شما نازک و شفاف باشد.