طرز تهیه پولکی عسلی

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه پولکی عسلی زعفرانی و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

پولکی عسلی یکی از تنقلات بسیار خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالتی مربوط به شهر اصفهان دارد برای تهیه آن به مواد اولیه بسیار در دسترسی نیاز است. پولکی جز دسته نبات قرار دارد و بسیار خوشمزه می باشد. این سوغاتی خوشمزه به شکل یک سکه طلایی و شفاف می باشد. پولکی انواع مختلف زعفرانی ، زنجبیلی، نارگیلی، کنجدی و… نیز دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه پولکی عسلی ساده را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه پولکی عسلی

مواد لازم

  • شکر ۱ لیوان
  • زعفران ۱ فنجان
  • گلاب ۱ فنجان
  • آب ۱ فنجان
  • عسل ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

شکر را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. زمان دهید تا شکر کاراملی شود. عسل را به شکر اضافه کنید و هم بزنید.