طرز تهیه کتلت لاهیجان
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کتلت لاهیجان خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
- گوشت چرخکرده: ۲۵۰ گرم
- سیبزمینی: ۲ عدد متوسط
- پیاز: ۱ عدد متوسط
- تخممرغ: ۲ عدد
- نان بربری: ۱ تکه
- سبوس گندم: به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان لازم
- پودر سیر، پودر کاری و آویشن: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
مواد لازم
سیب زمینی: ۳ عدد متوسط
نان بربری: ۲ تکه
پیاز: ۱ عدد متوسط
تخم مرغ: ۱ عدد
سبوس نان بربری: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، پودر گشنیز: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
مرحله اول: سیب زمینیها را آبپز کرده و رنده کنید. نان بربری را در آب خیس کرده و له کنید سپس سیب زمینی رنده شده، نان له شده، پیاز رنده شده (آب گرفته)، تخم مرغ و ادویهها را با هم مخلوط کنید. مواد را خوب ورز دهید تا یکدست شوند.
مرحله دوم: از مایه کتلت به اندازه دلخواه برداشته و به شکل کتلت درآورید و کتلتها را در سبوس نان بربری بغلتانید تا کاملاً پوشیده شوند روغن را در ماهیتابه داغ کنید و کتلتها را در آن سرخ کنید تا دو طرفشان طلایی شود.
مرحله سوم: کتلتها را در ظرف مورد نظر قرار دهید و با نان، سبزیجات تازه، گوجه فرنگی و خیارشور سرو کنید.
نکات مهم
۱- برای اینکه کتلتها وا نروند مدتی در یخچال قرار دهید تا مواد کمی سفت شوند.
۲- روغن باید کاملاً داغ باشد تا کتلتها روغن کمتری جذب کنند.
۳- میتوانید از آرد نخودچی برای انسجام بیشتر مواد استفاده کنید.
۴- نان بربری را از قبل خیس کنید تا به راحتی له شود.
۵- برای طعم بهتر، میتوانید مقداری پودر سیر یا جعفری خرد شده به مایه کتلت اضافه کنید.