طرز تهیه کیک دارچینی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک دارچینی ساده و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیک دارچینی یکی از انواع کیک های خوشمزه ایرانی است که معمولا برای عصرانه یا میان وعده درست می شود و از پرطرفدارترین کیک های خانگی می باشد. طعم ملایم دارچین در این کیک جذاب و خوشمزه همراه با چای و قهوه بسیار دلچسب خواهد بود. شما می توانید برای تزئین از انواع کرم ها یا خامه قنادی و گاناش استفاده کنید.در ادامه با آموزش کامل این کیک خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم
- تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۱ پیمانه
- آرد سفید شیرینی پزی ۲ پیمانه
- شیر ۱/۲ پیمانه
- روغن مایع ۱/۲ پیمانه
- دارچین ۱ ق غذا خوری
- وانیل نوک ق چای خوری
- بیکینگ پودر ۲ ق چای خوری
طرز تهیه کیک دارچینی
فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. همه مواد لازم را در محیط آشپزخانه فرار دهید تا هم دما شوند. آرد و بیکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید.
تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر داخل کاسه ریخته و با همزن برقی با سرعت تند به مدت ۵ دقیقه بزنید تا مواد حجیم کرم رنگ شود سپس در ادامه شیر را اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر مواد را هم بزنید تا یکدست شود.
در ادامه روغن را نیز اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید سپس مخلوط آرد را طی سه مرحله اضافه کنید و با لیسک مواد را هم بزنید.
قالب مورد نظر را با روغن چرب و آردپاشی کنید سپس مایه کیک را داخل قالب ریخته و سه بار به سطح بکوبید تا هوای اضافی آن خارج شود سپس در پنجره وسط فر به مدت ۵۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا کیک پخته شود در انتها از قالب خارج و روی آن پودر قند الک کنید و سرو کنید. نوش جان