طرز تهیه کیک لیمو

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک لیمو ، کیک خوشمزه تابستانی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

کیک لیمو یکی از کیک های خوشمزه و پرطرفدار می باشد که امروزه پخت این کیک در بسیاری از کشورها از جمله ایران رواج یافته است. شاید در وهله اول فکر کنید کیک لیمو احتمالا طعم و مزه ترشی دارد اما در حقیقت این طور نیست و باید طعم بی نظیر این کیک را حتی برای یکبار شده امتحان کنید. اگر می خواهید یکی از بهترین کیک های خوش طعم و عالی که تا به امروز آموزش دیده اید را یاد بگیرید و از طعم متفاوت آن لذت ببرید در ادامه این مطلب با ما همراه شوید.طرز تهیه کیک لیمو

مواد لازم برای تهیه کیک لیمو

تخم مرغ: ۴ عدد
شیر: ۱ پیمانه
شکر: یک و نیم پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
آرد: دو و نیم پیمانه
لیمو ترش: ۱ عدد
وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک لیمو

طرز تهیه کیک لیمویی

لیمو ترش را خوب بشویید. پوست روی لیمو را با رنده نازک رنده کنید و کنار بگذارید. حالا آب لیمو ترش را بگیرید و توی لیوان بریزید.

تخم مرغ‌ها را توی یک کاسه مناسب بشکنید و شکر و وانیل را به آن اضافه کنید. سپس همزن را روشن کنید و ابتدا با دور کند حدود سی ثانیه بزنید؛ سپس دور همزن را بیشتر کنید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا مایه‌ای شفاف و کرم رنگ به دست بیاید. سپس روغن مایع را اضافه کنید. سی ثانیه هم بزنید و بعد شیر را همراه با آب لیمو ترش به مایه اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید.

در آخر رنده پوست لیمو را توی مایه کیک بریزید و همزن را خاموش کنید. در مرحله آخر آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید و بعد از سه بار الک کردن کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با کمک لیسک یا همزن دستی آرام و از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا مخلوط شود و حالت گلوله‌ای نداشته باشد.

قالب مورد نظرتان را با کره چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید. حالا مایه کیک لیمو را توی قالب بریزید و قالب را چندبار روی سطح کابینت یا میز بکوبید تا هوای اضافه آن خارج شود. سپس قالب را در فری که از قبل داغ کرده‌اید و با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدهید تا بپزد.

بعد از اینکه کیک پخت و قالب را خارج کردید، بگذارید کمی خنک شود؛ سپس کیک را توی ظرف سرو مورد نظر برگردانید. برای تزیین کیک می‌توانید کمی پودر قند روی آن الک کنید یا با برش‌هایی از لیموی تازه و خامه فرم گرفته یا سس لیمو کیک را تزیین کنید.

نکات

برای تهیه سس لیمو برای تزیین کیک، ابتدا یک پیمانه پودر قند را به همراه ۳۰ گرم خامه صبحانه مخلوط کنید، سپس ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش اضافه کنید و چند دقیقه مواد را بزنید تا یکدست شوند.

برای زیبایی سس می‌توانید از پوست لیمو ترش رنده شده هم در آن استفاده کنید.