طرز تهیه باقالی پلو با تن ماهی

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه باقالی پلو با تن ماهی خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

باقالی پلو از دسته غذاهای خوشمزه و مجلسی است که جزو گزینه های اول برای مهمانی است و اغلب با گوشت تهیه می شود امروز می خواهیم دستور پختی متفاوت به شما ارائه دهیم باقالی پلو با تن ماهی که طعمی متفاوت دارد و بسیار لذیذ است.

طرز تهیه باقالی پلو با تن ماهی
طرز تهیه باقالی پلو با تن ماهی

مواد لازم

برنج: ۲ پیمانه

باقالی: ۱ پیمانه (تازه یا فریز شده)

پیاز: ۱ عدد

تن ماهی: ۱ عدد

شوید تازه: ۱٫۵ پیمانه (خرد شده)

روغن: به میزان لازم

کره: به میزان لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه

مرحله اول: اگر از باقالی تازه استفاده می‌کنید، ابتدا آن را بپزید تا نیم‌پز شود. اگر از باقالی فریز شده استفاده می‌کنید، نیازی به پختن مجدد نیست سپس تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه در اب بجوشانید.

مرحله دوم: پیاز را خرد کنید و در تابه تفت دهید و تن ماهی را به آن اضافه کنید سپس باقالی نیم‌پز شده را اضافه کنید و با ادویه‌ها زردچوبه، نمک، فلفل مخلوط کنید. در ادامه شوید خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید.

مرحله سوم: برنج را آبکش کنید و در قابلمه‌ای که ته دیگ مورد نظرتان را چیده اید بریزید. لایه‌ای از برنج و سپس لایه‌ای از مخلوط باقالی و تن ماهی را اضافه کنید.

مرحله چهارم: روی برنج کره بریزید و با شعله کم به مدت ۴۵ دقیقه دم کنید.

نکات تکمیلی

۱- اضافه کردن پیاز اختیاری است اما طعم بهتری به غذا می دهد.

۲- برای از بین بردن بوی ماهی می توانید از کمی ابلیمو استفاده کنید.

۳- از ادویه های دیر مانند زنجبیل،پودر سیر و پاپریکا نیز می توان استفاده کرد.

۴- طرز تهیه باقالی پلو با گوشت در مطالب قبلی دنبال کنید.