طرز تهیه بورانی لبو
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه بورانی لبو مجلسی و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
بورانی معمولا به غذایی گفته می شود که مواد اصلی آن از ماست و سبزیجات پخته شده تشکیل شده باشند. بورانی از غذاهایی است که به صورت پیش غذا یا غذای اصلی و به شکل سرد و گرم مصرف می شود. بورانی لبو یکی از بورانی های خوشمزه پاییز و زمستان است که بسیار لذیذ و خوش رنگ می باشد. برای خرید از لبو هایی استفاده کنید که اندازه کوچک یا متوسط داشته باشند. برای تهیه بورانی حتما از ماست چکیده استفاده کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورانی لبو در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای بورانی لبو
- لبو ۲ عدد
- ماست ۱ لیوان
- سیر یا پودر سیر به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
لبوها را پوست بکنید و بشویید. سپس، آنها را با مقداری آب بپزید تا لبوها نرم شوند (آب لبوها باید تمام شود).
لبوهای پخته را رنده کنید یا ریز خرد نمایید. اگر میخواهید لبوهای شما کاملا له شوند، میتوانید آنها را در میکسر بریزید.
سیرها را پوست بگیرید و له کنید. لبوهای پخته رندهشده، پودر سیر یا سیر رندهشده، نمک و فلفل را در کاسهای مخلوط کنید. سپس، بورانی ماست و لبو را داخل یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود و بعد سرو کنید.
نکته
– در صورتی که دوست دارید رنگ قرمز بورانی بیشتر باشد، از چغندر بیشتری استفاده کنید.
– هر چقدر ماست شما پرجربتر باشد، بورانیتان لذیذتر خواهد بود.
– در صورت تمایل میتوانید مقداری پونه و پودر گل محمدی به بورانی ماست و لبو اضافه کنید.
– شما بسته به ذائقه و سلیقه خود می توانید از شکر استفاده کنید.
– اگر هم از طعم شیرین آن گریزان هستید، چون خود لبو نیز تا حدی شیرین است، بهتر است از نمک استفاده کنید و به طور کل شکر را فراموش کنید.