طرز تهیه ته دیگ
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه ته دیگ خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
ته دیگ به روش های متفاوتی تهیه می شود و بسیار خوشمزه است به طوری که کمتر کسی است که طرفدار ان نباشد و حتی به همراه خورش نیز میل می شود اگر شما هم دنبال ایده های جذاب برای مهمانی های خود هستید در ادامه با طرز تهیه ته دیگ های متفاوت و عالی با ما همراه باشید.
ته دیگ ته چین
برای این ته دیگ شما به ۱ پیمانه برنج ابکش شده ،۱تخم مرغ و ۲ قاشق ماست و کمی روغن و نمک و زردچوبه و زعفران و گلاب احتیاج دارید.
مرحله اول: تخم مرغ را درون کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید سپس ماست را به همراه زعفران و نمک و زردچوبه و روغن و گلاب اضافه کنید و دوباره هم بزنید و در آخر برنج را اضافه کنید و دوباره همه مواد را باهم مخلوط کنید.
مرحله دوم: کف قابلمه کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس مواد را کف قابلمه بریزید و پهن کنید ضخامت ته دیگ باید ۵ سانت باشد سپس کمی که ته دیگ گرفت برنج را روی آن بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه اجازه دهید دم بکشد.
ته دیگ سیب زمینی
مرحله اول: سیب زمینی ها را بشویید و برش بزنید توجه کنید برش های سیب زمینی نباید نازک باشد.
مرحله دوم: درون قابلمه کمی روغن بریزید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید سپس برش های سیب زمینی ها کف قابلمه بچینید و روی آن نمک بپاشید.
مرحله سوم: حالا برنج را روی سیب زمینی بریزید و اجازه دهید دم بکشد.
ته دیگ کاهو
مرحله اول: کاهو را بشویید و اجازه دهید خشک شود.
مرحله دوم: کف قابلمه کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید سپس دو لایه از برگهای کاهو را کف قابلمه بچینید.
مرحله سوم: برنج آبکش شده را روی کاهو ها بریزید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه دم بکشد.
مرحله چهارم: توجه کنید برای این مدل ته دیگ حرارت باید خیلی ملایم باشد تا کاهوها نسوزند.
ته دیگ پیاز
مرحله اول: پیازها را بشویید و پوست آن را بگیرید سپس حلقه ای برش بزنید.
مرحله دوم: برش های پیاز نباید نازک باشد.
مرحله سوم: کف قابلمه کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس برش های پیاز را بچینید.
مرحله چهارم: برنج را درون قابلمه بریزید و بگذارید دم بکشد.
ته دیگ سیب زمینی نگینی،خلالی و رنده شده
مرحله اول: سیب زمینی را بشویید و پوستش را بگیرید سپس نگینی، خلالی یا رنده کنید.
مرحله دوم: به سیب زمینی ها کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید.
مرحله سوم: درون قابلمه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
مرحله چهارم: سیب زمینی ها را درون قابلمه بریزید و اگر آن را رنده کرده اید مانند برنج پهن کنید پس از چند دقیقه برنج را روی سیب زمینی ها بریزید تا دم بکشد.
ته دیگ زعفرانی
در ابتدا کف قابلمه کمی روغن و زعفران بریزید و روی حرارت قرار دهید سپس ۲ کفگیر از برنج آبکش شده را درون قابلمه بریزید و پهن کنید و روی آن برنج سفید بریزید و اجازه دهید تا دم بکشد.
ته دیگ نان
برای این ته دیگ می توانید از هر نانی مانند لواش یا سنگک و .. استفاده کنید.
مرحله اول: کف قابلمه روغن و کمی زردچوبه بریزید.
مرحله دوم: نان را به صورت مثلثی یا هر طور که دوست دارید برش بزنید و کف قابلمه بچینید.
مرحله سوم: روی نان برنج بریزید و ذارید تا دم بکشد.
ته دیگ اردی
مرحله اول: ۴ قاشق غذاخوری آرد درون یک کاسه بریزید.
مرحله دوم: ۳/۴ لیوان آب اضافه کنید و هم بزنید تا مایع نسبتا رقیقی بدست آید.
مرحله سوم: نمک، زردچوبه و زعفران و روغن را به مواد اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
مرحله چهارم: درون قابلمه کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس مواد را درون قابلمه بریزید و بگذارید ۴ دقیقه بماند تا خودش را بگیرد سپس برنج را روی آن بریزید تا دم بکشد.
ته دیگ کدو حلوایی
مرحله اول: کدو حلوایی را بشویید و پوست بگیرید و دانه های آن را خارج کنید.
مرحله دوم: کدو را قالب بزنید و درون قابلمه کمی نمک و روغن بریزید و کدوها را کف قابلمه بچینید.
مرحله سوم: روی کدو برنج را بریزید تا دم بکشد.
ته دیگ بال مرغ
مرحله اول: بال مرغ را بشویید و به آن نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران بزنید.
مرحله دوم: کف قابلمه روغن بریزید و بال ها را درون آن بچینید بگذارید سپس برنج آبکش شده را بریزید و بگذارید دم بکشد.
ته دیگ سیب زمینی و کنجد
مرحله اول: سیب زمینی را بشویید و پوست بگیرید سپس حلقه ای برش بزنید.
مرحله دوم: درون قابلمه روغن و کمی کنجد و زعفران بریزید برش های سیب زمینی را کف قابلمه بچینید.
مرحله سوم: حالا برنج را روی سیب زمینی بریزید و با شعله خیلی کم اجازه دهید دم بکشد.
ته دیگ چوب شور
مرحله اول: کف قابلمه روغن بریزید و چوب شور را بچینید.
مرحله دوم: شعله را خیلی کم کنید و برنج را روی چوب شورها بریزید تا دم بکشد.
ته دیگ کنجد و ماست
درون قابلمه کمی روغن و کنجد بریزید در یک کاسه کمی ماست به همراه نمک و فلفل بریزید و به آن نصف پیمانه برنج آبکش شده اضافه کنید و در آخر مواد را با قاشق به آرامی روی کنجدها بریزید و کمی که خودش را گرفت برنج سفید را روی آن بریزید تا دم بکشد.
ته دیگ اسفناج
برگ های اسفناج شسته شده را کف قابلمه بچینید و کمی روغن بریزید سپس روی آن برنج بریزید و با حرارت خیلی کم اجازه دهید دم بکشد.
ته دیگ تخمه و کنجد
ابتدا مقداری روغن و زردچوبه درون قابلمه بریزید سپس مغز تخمه آفتابگردان و کنجد را روی آن بپاشید و برنج را روی این مواد بریزید. توجه داشته باشید، این ته دیگ زود آماده شده و حرارت بالا موجب سوختن آن می شود.
ته دیگ گوجه فرنگی
گوجه فرنگی های شسته شده را حلقه ای برش بزنید و کف قابلمه کمی روغن و نمک بریزید سپس گوجه ها را بچینید کمی که آب ان گرفته شد برنج را بریزید تا دم بکشد.
ته دیگ سیب زمینی با زیره
کمی روغن ته قابلمه بریزید، زیره را درون روغن بریزید و سیب زمینی ها را روی آنها بچینید و نمک بپاشید سپس برنج را روی آن بریزید.