طرز تهیه تیرامیسو توت فرنگی

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه تیرامیسو توت فرنگی خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

تیرامیسو از دسته دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است امروز می خواهیم تیرامیسو توت فرنگی خوشمزه و متفاوت را به شما اموزش دهیم.

طرز تهیه تیرامیسو توت فرنگی
طرز تهیه تیرامیسو توت فرنگی

مواد لازم

بیسکویت لیدی فینگر: حدود ۲۰-۲۴ عدد

توت فرنگی تازه: حدود ۵۰۰ گرم

پنیر ماسکارپونه: ۲۵۰ گرم

خامه قنادی: ۲۰۰ گرم

شکر: ۵۰-۷۵ گرم

آب لیمو ترش تازه: ۱ قاشق غذاخوری

اسانس وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری

شیر یا آب توت فرنگی: حدود ۱/۲ پیمانه

پودر قند یا پودر کاکائو: برای تزیین (اختیاری)

طرز تهیه

مرحله اول: توت فرنگی‌ها را بشویید و خرد کنید سپس توت فرنگی‌های خرد شده را با ۲ قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و برای حدود ۱۵-۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا آب بیندازند. این کار باعث می‌شود تیرامیسو طعم و عطر بیشتری بگیرد.

مرحله دوم: در یک کاسه بزرگ، پنیر ماسکارپونه و بقیه شکر (۵۰-۷۵ گرم) را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا یکدست و کرمی شود سپس خامه قنادی را در یک کاسه جداگانه بزنید تا فرم بگیرد و سفت شود.

مرحله سوم: به آرامی خامه فرم گرفته را به مخلوط ماسکارپونه اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید تا پف خامه از بین نرود و اسانس وانیل و آب لیمو ترش را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله چهارم: یک ظرف مناسب برای تیرامیسو انتخاب کنید. می‌توانید از یک ظرف پیرکس مستطیلی یا لیوان‌های تک نفره استفاده کنید.

مرحله پنجم: لیدی فینگرها را به سرعت در شیر یا آب توت فرنگی بغلتانید. دقت کنید که زیاد خیس نشوند، فقط کمی مرطوب شوند.

مرحله ششم: یک لایه از لیدی فینگرهای مرطوب شده را کف ظرف بچینید و روی لیدی فینگرها، یک لایه از مخلوط کرم ماسکارپونه بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.

مرحله هفتم: روی کرم، مقداری از توت فرنگی‌های خرد شده را بریزید و لایه بعدی را با لیدی فینگرهای مرطوب شده، سپس کرم و توت فرنگی ادامه دهید تا مواد تمام شوند. لایه آخر باید کرم باشد.

مرحله هشتم: روی ظرف تیرامیسو را بپوشانید و حداقل به مدت ۴ ساعت (ترجیحاً یک شب) در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود و طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله نهم: قبل از سرو، تیرامیسو را با توت فرنگی‌های تازه و در صورت تمایل با کمی پودر قند یا پودر کاکائو تزیین کنید.

نکات تکمیلی

۱- کیفیت مواد اولیه در طعم نهایی تیرامیسو بسیار مهم است. از مواد تازه و با کیفیت استفاده کنید.

۲- میزان شیرینی را می‌توانید بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید.

۳- اگر دوست دارید طعم قهوه هم در تیرامیسو توت فرنگی داشته باشید، می‌توانید مقداری قهوه سرد شده را به جای شیر برای مرطوب کردن لیدی فینگرها استفاده کنید. این ترکیب طعم جالبی ایجاد می‌کند.

۴- می‌توانید از انواع توت‌های دیگر مانند تمشک یا بلوبری هم در کنار توت فرنگی استفاده کنید.

برای داشتن یک تیرامیسو با بافت لطیف‌تر، می‌توانید تخم مرغ پاستوریزه شده هم به کرم اضافه کنید، اما این دستور بدون تخم مرغ است و طعم بسیار خوبی دارد.