طرز تهیه کرم کاسترد

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کرم کاسترد خانگی خوشمزه و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

کاسترد نوعی پودر است که از آن برای تهیه دسر و یا کرم‌ها استفاده می‌شود. کرم کاسترد را می‌توان به عنوان دسر میل کرد اما علاوه بر این، از آن برای تزیین کیک و شیرینی استفاده شده و به عنوان یک نوع سس شیرین نیز شناخته می‌شود. در اینجا طرز تهیه کرم کاسترد خانگی و خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم که بسیار خوش‌ طعم است و یک گزینه عالی برای وعده افطار و یا میان‌ وعده است.

طرز تهیه کرم کاسترد

مواد لازم

  • شیر ۱ لیتر
  • نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر ۵ قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • وانیل نوک قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا شیر را به همراه نشاسته و شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا نشاسته و شکر به طور کامل درون شیر حل شوند.

در این مرحله آرد را روی مواد درون قابلمه الک می کنیم، سپس زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم و به آرامی مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت مداوم هم می زنیم.

حالا باید مواد را به خوبی هم بزنیم تا به غلظتی شبیه به فرنی برسند. پس از اینکه مواد کمی غلیظ شدند زعفران را اضافه میکنیم و صبر می کنیم تا مایه درون قابلمه شروع به حباب زدن کند و به نقطه جوش برسد.

خواندن
طرز تهیه کرپ ساده و خوشمزه | crepe

زمانی که مایه دسر شروع به جوشیدن کرد، وانیل را اضافه می کنیم و قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در این مرحله کاسترد را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. می توانیم از ظرف های تک نفره نیز استفاده کنیم.

دسر را پس از ریختن درون ظرف، داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و کاملا سفت شود. پس از اینکه دسر به خوبی خودش را گرفت، آنرا از یخچال خارج می کنیم و به سلیقه خود تزیین می کنیم.

طرز تهیه کرم کاسترد

مواد لازم 

  • شیر ۱ لیوان
  • پودر کاسترد ۱ قاشق غذا خوری
  • شکر ۱ قاشق غذا خوری
  • گلاب ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

ابتدا پودر کاسترد را با کمی شیر حل کرده و بعد مابقی شیر را اضافه می کنیم و مواد را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم و هم میزنیم.

بعد از اینکه گرم شد شکر را اضافه کرده و آنقدر هم میزنیم تا مانند فرنی غلیظ شود و در آخر گلاب را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم. داخل ظرف مورد نظر بریزید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود و خودش را بگیرد.نوش جان.