طرز تهیه جوجه کباب حلزونی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه جوجه کباب حلزونی به روش های مختلف را خواهیم گفت تا بدانید تهیه آن چه فوت و فن هایی دارد. در ادامه با ما همراه باشید.
جوجه کباب غذای محبوب ایرانی است و سریع آماده میشود. این کباب با طعم های متنوعی تهیه میشود و روشهای مختلفی برای درست کردن آن وجود دارد. جوجه کباب از غذاهایی است که خیلی از ما در طبیعت و بر روی زغال آن را درست میکنیم. اگر شما هم عاشق کباب هستید طرز تهیه جوجه کباب حلزونی را در ادامه دنبال کنید.
طرز تهیه جوجه کباب حلزونی تابهای
مواد لازم
- سینه مرغ ۸۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- لیمو ترش تازه ۱ عدد
- فلفل دلمهای ۱ عدد
- کره ۲۵ گرم
- زعفران دمکرده نصف پیمانه
- نمک، پاپریکا، فلفل سیاه و روغن، به میزان لازم
طرز تهیه
- در شروع کار سینه مرغ را بهصورت نواری برش بزنید به صورتی که عرض آن ۱ سانتیمتر باشد. سپس مرغها را درون یک کاسه مناسب ریخته و زعفران دمکرده را بر روی آنها بریزید. تکههای مرغ را ماساژ دهید تا زعفرانی شوند. کاسه را به مدت ۲۰ دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا مرغها مزهدار شوند.
- پس از آن ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع بر روی مرغها بریزید و آنها را ماساژ دهید تا روغنی شوند. در ادامه لیمو ترش را نیز به کاسه اضافه کنید و مجدد ورز دهید. نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را نیز به محتویات کاسه اضافه کنید.
- پیاز و فلفل دلمهای را بهصورت ریز خرد کنید و به کاسه اضافه کنید. سپس تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست شوند. روی کاسه سلفون بکشید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مواد استراحت کنند.
- پس از خارج کردن کاسه با استفاده از دست نوارهای مرغ را بهصورت حلزونی شکل دهید و یک سیخ چوبی از وسط آنها رد کنید. تابه را با روغن یا کره چرب کنید و بر روی حرارت قرار دهید. سپس سیخهای مرغ را درون آن بچینید و اجازه دهید تا سرخ شوند. درب تابه را ببندید تا آب بیفتد.
- پس از خشک شدن آب مرغها سیخها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شوند. با استفاده از برس مقداری کره بر روی جوجهها بمالید تا خشک نشوند. در انتها جوجه کباب حلزونی شما آماده شده است و میتوانید با نان یا برنج سرو کنید.
طرز تهیه جوجه کباب حلزونی مجلسی
مواد لازم
- سینه مرغ ۲ تکه
- روغن زیتون نصف استکان
- شیر نصف استکان
- سیر ۲ حبه
- پودر سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
- رب گوجهفرنگی ۱ قاشق چایخوری
- زیره، آویشن، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و روغن، به میزان لازم
طرز تهیه
- ابتدا سس جوجه کباب را تهیه کنید. برای این کار یک ظرف مناسب انتخاب کنید و شیر و روغن زیتون را درون آن بریزید و مخلوط کنید. سپس ۲ حبه سیر را له کنید و درون کاسه بریزید. زیره، آویشن، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. در نهایت رب گوجهفرنگی و پودر سوخاری را درون ظرف بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
- سینه مرغ را بهصورت نوارهای باریک برش دهید و به سس اضافه کنید. پس از آن که محتویات ظرف را به مدت ۵ دقیقه ورز دادید بر روی آن سلفون بکشید و به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت درون یخچال بگذارید.
- مرغها را از یخچال خارج کنید و سپس آنها را به شکل حلزون درآورید. سپس یک سیخ چوبی از وسط آنها رد کنید و بر روی سینی فر که از قبل کاغذ روغنی بر روی آن قرار دادید بچینید. فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید هر دو طرف جوجه به مدت ۱۵ دقیقه پخته شوند.
طرز تهیه جوجه کباب حلزونی با زغال
مواد لازم
- سینه مرغ ۱ کیلوگرم
- پیاز ۱ عدد
- روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
- زعفران دمکرده ۴ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه
- سینه مرغ را بهصورت نوارهای باریک و با عرض ۱ سانتیمتر برش دهید و درون یک ظرف مناسب بریزید. زعفران دمکرده را بر روی مرغها بریزید و با دست ورز دهید تا رنگ بگیرند. سپس روغن مایع را به مرغها اضافه کنید و مجدد ورز دهید.
- پیاز را نسبتاً درشت خرد کنید و بر روی مرغها بریزید. نمک و فلفل را نیز به کاسه اضافه کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. بر روی ظرف سلفون بکشید و به مدت ۱ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مرغها طعم بگیرند.
- پس از خارج کردن مرغها از یخچال آنها را به شکل حلزون درآورید و سیخ را از وسط آنها رد کنید. برای پختن جوجه کباب حلزونی بر روی زغال باید از سیخ فلزی استفاده کنید تا نسوزد. پس از آماده کردن زغال سیخها را بر روی منقل بچینید. در ادامه سیخها را هر از گاهی بچرخانید تا نسوزند. در حین پختن جوجهها کمی کره بر روی آنها بمالید تا خشک نشوند.
نکات طرز تهیه جوجه کباب حلزونی
- اگر سیخ چوبی ندارید میتوانید از خلال دندان تمیز استفاده کنید.
- برای تهیه این غذا به هیچ عنوان پیازها را رنده نکنید؛ چون به سختی جدا خواهند شد.
- اندازه نوارهای مرغ باید بین ۱ تا ۱٫۵ سانتیمتر باشند. اگر ضخامت آنها بیشتر از این حد شد مغز گوشت مرخ خام میماند.
- برای برش زدن راحت مرغ میتوانید آنها را ۳۰ دقیقه درون فریزر قرار دهید.
- برای نرم شدن بافت جوجه کباب میتوانید به مواد ۲ قاشق ماست اضافه کنید و سپس درون یخچال قرار دهید.
- برای طعم بهتر جوجه کباب نیم ساعت قبل از طبخ به آن آبلیمو بزنید.
جوجه کباب حلزونی از غذاهای رژیمی و سبک است و در منوی اغلب رستورانها نیز وجود دارد. طرز تهیه جوجه کباب حلزونی به روشهای گوناگون در مقاله توضیح داده شد. پیشنهاد میشود این غذای خوشمزه را در مهمانیها و پیکنیکهای خانوادگی و دوستانه خود تهیه و نوش جان کنید.