طرز تهیه سالاد سیب زمینی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سالاد سیب زمینی با شوید آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سالاد سیب زمینی از گروه غذا های بین المللی است که در کشور هایی نظیر آلمان، ایتالیا، لهستان، اروپای شرقی، آمریکای لاتین طبخ می شود این غذا به دو صورت گرم و سرد طبخ و سرو میشود .نام دیگر این پیش غذا سالاد روسی (سالاد الویه) است که معمولا در جشن های سال نو در کنار دیگر غذا ها قرار می گیرد. معمولا داخل این غذا نوعی گوشت و در مواقعی از ژامبون استفاده می شود. برای یاد گرفتن سالاد سیب زمینی مجلسی با شوید ، این پیش غذای مفید و خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم سالاد سیب زمینی و شوید
- پیازچه ۱۰۰ گرم
- خیار شور ۶ عدد
- شوید تازه ۵۰ گرم
- سیب زمینی بزرگ ۲ عدد
- آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
- سس مایونز و ماست به اندازه کافی
- نمک ، فلفل سیاه و آویشن به اندازه کافی
طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی ها را آب پز میکنیم در حدی که له نشوند. در این فاصله پیازچه و شوید تازه را شسته وقتی کامل آبشان گرفته شد ساطوری میکنیم که حالت له شده نداشته باشند.
سیب زمینی های پخته شده را بعد از سرد شدن مکعبی خرد میکنیم و در ظرف دلخواه میریزیم، سپس خیار شور خرد شده و شوید را اضافه میکنیم.
در مرحله آخر سس و ماست را با هم مخلوط کرده و همراه با مقدار دلخواه آیلیمو ، نمک ، فلفل و آویشن روی مواد دیگر ریخته و آرام مخلوط میکنیم که بافت سالاد یکدست شود و مواد له نشوند. سالاد را حداقل ۱ ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید. نوش جان.
نکته : در صورت دلخواه می توانید از مقداری ذرت آبپز شده و یا ژامبون هم در این سالاد استفاده کنید.