طرز تهیه سالاد مرغ و نخود
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه سالاد مرغ و نخود ، یکی از سالادهای محبوب بین المللی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
سالاد همیشه از وعده های پرطرفدار بوده است. همچنین به دلیل استفاده از سبزیجات یکی از مفیدترین و ضروری ترین وعده ها نیز می باشد. یکی از سالادهای معروف و حوشمزه و در عین حال مقوی سالاد مرغ و نخود می باشد.
سالاد مرغ و نخود از سالادهای پرطرفدار و بسیار خوشمزه است که می تواند یک وعده غذایی کامل باشد. در این سالاد می توان مواد را به دلخواه اضافه و یا کم کرد. شما می توانید مرغ را به صورت آبپز و ریش ریش و یا به صورت گریل شده نیز در این سالاد استفاده کنید. در ادامه طرز تهیه سالاد مرغ و نخود خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- سینه مرغ ۱ عدد
- نخود پخته ½ پیمانه
- کاهو ۱ عدد
- ذرت ½ پیمانه
- جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
- آب لیموترش ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- ادویه پولبیبر به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد مرغ و نخود
برای تهیه این سالاد خوشمزه، ابتدا باید نخود را از شب قبل خیس کنید و چندین بار آبش را عوض کنید تا هم راحت تر پخته شود و هم نفخ آن گرفته شود. سپس به همراه آب و کمی نمک بگذارید تا نخودها پخته شوند. پس از اینکه کامل پخته شدند، آنها را آبکش کرده و کنار بگذارید.
مرغ را هم با پیاز، نمک و زردچوبه و مقداری آب روس شعله قرار دهید و اجازه دهید آب پز شود. بعد از پخت سینه مرغ را خارج کنید و به فرم دلخواه برش بزنید. همچنین می توانید به دلخواه مرغ را با کمی نمک و فلفل سیاه تفت دهید و گریل کنید. روش پخت مرغ کاملا اختیاری است.
حالا داخل یک تابه کمی روغن زیتون یا روغن مایع معمولی ریخته و نخود آبپز را حسابی تفت دهید تا برشته شود. برای خوشرنگ شدن نخود باید کمی پولبیر که یک نوع ادویه ترکیه ای است، یا ادویه های دلخواه دیگر اضافه کنید. پس از تفت خوردن نخودها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
سپس کاهو را بشویید، خشک کنید و خرد کنید و داخل کاسه سرو بریزید. در ادامه ذرت، جعفری خرد شده و مرغ آبپز را اضافه کنید و هم بزنید.
برای تهیه سس سالاد، سس مایونز را داخل کاسه ای ریخته و روغن زیتون، آب لیموترش و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید. سس تهیه شده را روی سالاد ریخته و هم بزنید تا به خورد همه مواد برود. در انتها نخود برشته را روی سالاد ریخته و سرو کنید.
چند نکته
- می توانید از ذرت کنسروی یا بخارپز شده برای تهیه این سالاد استفاده کنید.
- استفاده از سبزیجات مختلف در این سالاد اختیاری و شما می توانید مواد لازم را حذف یا اضافه کنید.
- طبق ذائقه خود می توانید از پیاز، پیازچه، فلفل دلمه، سیر و… در مواد سالاد خود استفاده کنید.
- مقداری زیتون سیاه و گوجه گیلاسی نیز می تواند ظاهری زیبا و طعمی عالی به سالاد شما بدهد.
- به جای جعفری می توانید از شوید یا گشنیز یا ترکیبی از هر سه نیز استفاده کنید.
- اگر سالاد رژیمی می خواهید، می توانید سس را حذف کنید.
- نخود ها را زیاد نپزید که شکل و فرم خود را از دست بدهند.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه سالاد سیب زمینی با شوید
- طرز تهیه سالاد کاهو خانگی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو خوشمزه با طعمی عالی
- طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و مجلسی و نکات آن
- طرز تهیه سالاد کلم خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
- طرز تهیه سالاد کلم سفید خوشمزه و مجلسی با کشمش
- طرز تهیه سالاد کلم فرانسوی ساده، رژیمی و خوشمزه
- طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص