طرز تهیه سس سالسا
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سس سالسا مکزیکی ، خوشمزه و خانگی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سس سالسا (Salsa) یک سس خوشمزه و تند است که اصالتا مکزیکی است و در کنار بسیاری از غذاها به عنوان چاشنی سرو می شود و یک سس عالی برای کسانی است که ذائقه تند پسند دارند. سس سالسا به شکل های مختلفی تهیه و سرو می شود که پایه همه آن ها گوجه است و فقط چاشنی آن ها متفاوت می باشد. برای مشاهده آموزش کامل طرز تهیه سس سالسا مکزیکی خوشمزه در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سس سالسا
- گوجه فرنگی خرد شده ۴۵۰ گرم
- فلفل سبز تند یا هالوپینو ۱ عدد
- گشنیز خرد شده ۱/۲ پیمانه
- آب لیمو ترش نصف یک عدد
- پیاز خرد شده ۱/۴ پیمانه
- زیره ۱ ق چای خوری
- نمک ۱/۴ ق چای خوری
- سیر له شده ۱ حبه
- شکر یا استویا به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیه سس سالسا ، ابتدا گوجه فرنگی را شسته و بالای گوجه را با چاقو یک به علاوه بزنید و در آب در حال جوش انداخته پس از ۵ دقیقه خارج کرده و با آب سرد آبکشی کرده و پوستش را جدا کنید سپس گوجه را به صورت مکعبی خرد کنید. فلفل سبز را نیز خرد کنید. پیاز را شسته و نگینی ریز خرد کنید.
همه مواد و ادویه ها را داخل غذاساز یا آسیاب ریخته و شروع به پالس کردن بکنید دقت کنید نباید زیاد پوره شود به طوری که کمی از دانه های مواد داخل سس دیده شود. سپس سس سالسا را در ظرف دربسته در یخچال بگذارید تا مواد سس با هم به خوبی مزه دار شوند. به همین راحتی سس سالسا ما حاضر شد با انواع غذا ها و تردیلا میل کنید. نوش جان