طرز تهیه سس تارتار

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سس تارتار خوشمزه و خانگی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

سس تارتار (Tartar Sauce) یک سس اصالتا فرانسوی است که به خاطر طعم لذیذ و طرز تهیه راحت، استفاده از آن در غذاهای مختلف توصیه  می‌شود. این سس غذا را به صورت ویژه همراه با میگو پفکی سوخاری، ماهی، شنیتسل و جوجه چینی طبق یک رسم قدیمی همیشه سرو می‌کنند. سس تارتار از خانواده سس مایونز خوانده می شود و به دلیل وجود خیارشور و شوید و یا جعفری، کمی سس تارتار متفاوت شده است. برای مشاهده آموزش کامل طرز تهیه سس تارتار در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه سس تارتار

مواد لازم برای تهیه سس تارتار

  • سس مایونز ۱۵۰ گرم
  • خیار شور ۱۰۰ گرم
  • جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
  • آبلیموی تازه ۲ قاشق غذا خوری
  • شکر ۱ قاشق چای خوری
  • سیر رنده شده ۱ حبه
  • پیاز خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
  • فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

برای تهیه سس تارتار ابتدا مواد باید ریز خرد شوند. پس با کمک یک کارد تیز تمامی مواد را خرد کنید و به مقدار لازم از آنها برداشته و در یک ظرف بریزید ( ابتدا خیارشور رو با چاقو کاملا ریز میکنیم ، پیاز را نگینی و ریز خرد میکنیم و در نهایت جعفری رو هم کاملا خرد و ریز میکنیم.)

شکری که در مواد اولیه نیز گفته شده را حذف نکنید. این مقدار شکر فقط باعت ملس شدن طعم سس تارتار میشود و شیرینی به سس نمی دهد. بقیه مواد را هم به موادی که خرد کرده بودید اضافه کنید و همه را با هم خوب مخلوط کنید.

خواندن
طرز تهیه سس کچاپ رستورانی و با طعم بسیار عالی

سس تارتار نیمه آماده شده را در یخچال قرار دهید تا مزه ها بیشتر به خرد هم بروند. به مدت ۱ تا ۲ ساعت سس تارتار را در یخچال استراحت دهید.

بعد از گذشت این مدت زمان، سس تارتار شما آماده است. معمولا سس تارتار را به همین شکل استفاده می کندد و اما در صورت دلخواه می توانید با استفاده از غذاساز و یا کوشکوب برقی سس تارتار را پوره کنید تا از مواد خرد شده زیر دندان نیاید. سس تارتار را در کنار انواع غذاهای خود نوش جان کنید.

طرز تهیه سس تارتار