طرز تهیه سس چیلی

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سس چیلی خانگی و تند آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

سس چیلی یکی از سس‌ های بسیار خوشمزه بر پایه گوجه فرنگی و فلفل قرمز است که اصالتی تایلندی دارد و علاقه‌مندان به طعم تند و شیرین را به خود جذب می‌کند. این سس خوشمزه را می‌توانید همراه با انواع غذاها سرو کنید و از طعم خاص آن لذت ببرید. می‌توانید از این سس برای سرو انواع سوخاری، غذای گوشتی، عذاهایی دریایی، پیتزا، لازانیا و مرغ بندری و … استفاده کنید.  سس چیلی را می توانید در کوتاه ترین زمان و با کمترین مواد اولیه تهیه کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه سس چیلی بیشتر آشنا شوید.

طرز تهیه سس چیلی

مواد لازم

  • زنجبیل تازه رنده شده ۲ ق غذا خوری
  • سیر رنده شده ۴ ق غذا خوری
  • فلفل قرمز خشک شده ۱ و ۱/۲ لیوان
  • سس کچاپ ۶ ق غذا خوری
  • نشاسته ذرت ۱/۴ ق غذا خوری
  • شکر ۱ لیوان
  • سرکه ۱/۲ لیوان
  • آب ۱ و ۱/۸ لیوان
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه سس چیلی

ابتدا فلفل قرمز را آسیاب کنید تا پودر شود سپس با زنجبیل و سیر رنده شده مخلوط کنید و داخل قابلمه ای بریزید و نصف آب گفته شده در دستور را اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد. وقتی کنار قابلمه شروع به جوشیدن کرد و قل زده سرکه و شکر و سس کچاپ را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.

خواندن
طرز تهیه سس فرانسوی ، خوشمزه و خانگی

نشاسته ذرت را با باقی مانده آب به خوبی مخلوط کنید تا نشاشته در آب باز شود و گلوله نشود. سپس نشاسته را به قابلمه سس چیلی اضافه کرده و نمک را اضافه کرده تا سس صاف و یکدستی داشته باشیم.

سس باید حدود ۵ تا ۶ دقیقه جوش بخورد تا کمی سفت شود و در نظر داشته باشید که خیلی نجوشد زیرا این سس چیلی شیرین باید مقداری رقیق و شفاف باشد. نوش جان

طرز تهیه سس چیلی