طرز تهیه سس کچاپ

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سس کچاپ ، به روشی رستورانی و با طعم بسیار عالی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

سس کچاپ یکی از انواع سس های معروف و پر مصرف در جهان است که با طعم های متنوعی درست می شود و معمولا در کنار غذاهای فست فودی سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل طرز تهیه سس کچاپ در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه سس کچاپمواد لازم برای تهیه سس کچاپ

  • گوجه فرنگی ۱ کیلوگرم
  • شکر ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر پیاز ۱ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید ⅔ لیوان
  • نمک ۱ قاشق مرباخوری
  • فلفل سفید ½ قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه 

برای تهیه سس کچاپ بازاری خوشمزه ابتدا گوجه فرنگی ها را به خوبی می شوییم، سپس آنها را به صورت حبه ای خرد می کنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

در این مرحله درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم گوجه ها با آب خودشان به طور کامل بپزند و نرم شوند. پس از اینکه گوجه ها کاملا له شدند، آنها را درون صافی می ریزیم و صاف می کنیم تا پوست و تخمه هایشان جدا شود.

حالا مجددا گوجه فرنگی صاف شده را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه شکر را به همراه پودر سیر، پودر پیاز، نشاسته ذرت، سرکه سفید، نمک، فلفل سفید و فلفل قرمز به قابلمه حاوی گوجه فرنگی اضافه می کنیم.

خواندن
طرز تهیه سس گوجه فرنگی مارینارا ایتالیایی

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و هر چند لحظه یک بار سس را مخلوط می کنیم تا به غلظت مناسب برسد. توجه داشته باشید که حرارت زیر قابلمه باید ملایم باشد تا نشاسته ذرت به طور کامل بپزد.

پس از اینکه سس کچاپ به غلظت مناسب رسید، طعم آنرا می چشیم و به مقدار دلخواه نمک و فلفل اضافه می کنیم. اگر بخواهیم طعم سس کچاپ در پایان پخت کمی تندتر باشد می توانیم مقدار فلفل قرمز را دو برابر کنیم.

در این مرحله پس از اینکه سس کچاپ به طور کامل آماده شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا سس خنک شود. در نهایت سس کچاپ را درون یک ظرف درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

طرز تهیه سس کچاپ