طرز تهیه سس پرتقال

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سس پرتقال مخصوص غذا آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

سس پرتقال یکی از سس های خاصی است که هم برای غذا کاربرد دارد و هم برای کیک. ما امروز تصمیم گرفتیم که سس پرتقال مخصوص غذا را آموزش دهیم. تهیه این سس بسیار ساده و بی نهایت سریع است و شما در مدت ۲۵ دقیقه می توانید آن را آماده نمایید. این سس ایده آل است برای روی مرغ و بوقلمون رست، گریل و سرخ شده… . در ادامه با طرز تهیه این سس لذیذ همراه ما باشید.

طرز تهیه سس پرتقال

مواد لازم

  • شکر ¼پیمانه
  • نشاستۀ ذرت ۱ قاشق غذا خوری
  • رندۀ پوست پرتقال ¼پیمانه
  • آب پرتقال ¾پیمانه
  • کره ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه سس پرتقال

برای تهیه سس پرتغال برای غذا ، ابتدا یک ظرف را روی حرارت قرار دهید و  نشاسته ، شکر و رنده پوست پرتقال را در آن بریزید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. سپس آب پرتقال را به بقیه مواد داخل تابه اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت ملایم مواد به جوش بیایند.

سپس کره را به آنها اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس ته نگیرد. بعد از ۲ دقیقه اضافه کردن کره سس را از روی حرارت بردارید و به صورت داغ  روی غذا سرو کنید.

طرز تهیه سس پرتقال

مواد لازم برای سس پرتقال بدون نشاسته

  • رنده پوست پرتقال ۲ قاشق سوپ خوری
  • کره ۲ قاشق غذا خوری
  • شکر ۱ قاشق چای خوری
  • آرد ذرت ۱ قاشق غذا خوری
  • آب پرتقال ۳/۴ لیوان
خواندن
طرز تهیه سس پستو ایتالیایی ، مخصوص و خوشمزه

طرز تهیه

ابتدا آب پرتقال و آرد ذرت را در ظرف مناسبی ریخته و کاملا با هم مخلوط میکنیم تا صاف و یکدست شود سپس شکر و پوست پرتقال رنده شده را به آآن افزوده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.این سس را مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود بعد از روی حرارت برداشته کره را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

روش دیگر آماده کردن این سس به این شکل است که ابتدا آرد ذرت و کره را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم به مدت ۳ دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شودسپس کم کم آب پرتقال را افزوده و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود. پوست پرتقال و شکر را نیز در آخر اضافه میکنیم.

طرز تهیه سس پرتقال

سایر نکات

۱) برای خوشرنگ کردن این سس از نصف قاشق چایخوری زعفران حل شده یا رنگ خوراکی مجاز استفاده کنید.

۲) در صورت تمایل ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو هم به سس اضافه کنید.

۳) این سس را بعد از آماده شدن مرغ میتوان روی آن ریخت یا مرغ را سرخ کرده و با سس پرتقال سرو کرد.

۴) در صورت تمایل به جای آرد ذرت از آرد معمولی استفاده کنید.