طرز تهیه سس ماست
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سس ماست رژیمی و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سس ماست یکی از سسهای بسیار محبوب و پرطرفدار است که طعم و مزهی لذیذی دارد. همچنین سس ماست برای افرادی که رژیم دارند یک انتخاب بسیار عالی است. این سس نسبت به سایر سسها، چربی کمتری دارد و میتواند جایگزین فوقالعادهای برای سس مایونز باشد، به خصوص نوع رژیمی آن که با ماست کمچرب تهیه میشود.
سس ماست را میتوانید در کنار انواع سالاد، فستفودها و غذاهای نونی مثل: انواع کوکو، سمبوسه و پیراشکی نیز سرو کنید. برای تهیه آن از ماست همزده که بافت نرمتر و لطیفتری دارد استفاده میشود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس ماست در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سس ماست
- آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
- سرکه سفید: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه تازه: نوک قاشق چایخوری
- سیر تازه: ۲ حبه درشت
- شوید خشک: ۱ قاشق چایخوری پر
- ماست: ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
- روغن زیتون: یک سوم لیوان فرانسوی دستهدار
طرز تهیه
در اولین مرحله از درست کردن سس ماست باید ماست، آبلیمو، روغن زیتون، سرکه و نمک را با هم ترکیب کنید و با استفاده از همزن برقی یا دستی خوب ترکیب کنید. سپس باقی مانده مواد را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا همه مواد یک دست شوند.
بعد از این که همه مواد سس ماست را با هم ترکیب کردید، سس ماست را برای مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا برای مصرف آماده شود. این کار موجب می شود تا بافت سس سفت و منسجم شود. نوش جان
نکته:
-
برای درست کردن سس ماست بهتر است از ماست چکیده استفاده کنید. اگر ماست چکیده در دسترس ندارید، بهتر است ماست را داخل یک کیسه بریزید تا آب اضافی آن خارج شود و ماست شما حالت چکیده به خود بگیرد.
- اضافه کردن پودر سیر، مقداری شوید خشک، آویشن و گشنیز تازه خرد شده طعم بهتری به سس ماست خانگی شما میبخشد.
- برای خوش طعم تر ترکیبات سس ماست میتوانید کمی سس خردل به سس اضافه کنید.
- بافت سس ماست خانگی هر چقدر نرمتر باشد، طعم بهتری به غذا و سالاد میبخشد.
-
برای نگهداری سس ماست بهتر است آن را در ظرف در بسته قرار دهید.