طرز تهیه سوپ ذرت
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سوپ ذرت خوشمزه و مقوی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سوپ ذرت یکی از سوپهای خوشمزه است که برخی در طرز تهیه آن از شیر استفاده میکنند و برخی از رب گوجه فرنگی اما شیوه متداول آن استفاده از شیر است. این سوپ به دلیل داشتن مرغ و ذرت حاوی مواد مغذی زیادی است. برخی هم برای اینکه ذرت خوشمزه و غلیظ شود از کمی خامه در طرز تهیه آن استفاده میکنند.
مواد لازم
- سینه مرغ: یک عدد
- ذرت پخته شده: یک لیوان دستهدار فرانسوی
- پیاز: ۲ عدد
- آرد ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
- قارچ: ۱۰ عدد
- هویج: یک عدد
- جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- شیر: سه لیوان دستهدار فرانسوی
طرز تهیه
ابتدا سینه مرغ را در قابلمه کوچک با آب بپزید. برای پخت سینه مرغ عدد پیاز خرد شده و کمی نمک، فلفل و زردچوبه نیز به آب داخل قابلمه اضافه کنید. این کار باعث میشود تا سینه مرغ هنگام پخته شدن کمی طعم بگیرد. پس از پخته شدن، سینه مرغ را ریش ریش کنید. حدود لیوان دستهدار فرانسوی از آبی را که مرغ در آن پخته شده کنار بگذارید.
در مرحله دوم یک پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید. پس از آن قارچها را خورد کنید. قارچ را هم به همراه پیاز تفت دهید و نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. زمانی که قارچها و محتویات داخل قابلمه کاملاً سرخ شد، آرد ذرت را به محتویات داخل قابلمه کم کم اضافه کنید و تفت دهید.
هویج رنده شده و مرغ ریش ریش شده را هم به قابلمه اضافه کنید. پس از آن آب مرغی را که کنار گذاشتهاید در داخل قابلمه بریزید. صبر کنید تا محتویات داخل قابلمه به همراه آب مرغ کاملاً بجوشند و پخته شوند.
وقتی مواد کاملا پخته شدند، شیر را کم کم به قابلمه سوپ اضافه کنید. شیر باید با محتویات داخل قابلمه به مدت نیم ساعت بجوشد. فقط مراقب سر رفتن شیر باشید. در پایان ذرت پخته شده را به همراه جعفری به قابلمه اضافه کنید. پس از اضافه کردن کمی صبر کنید تا مواد به خورد ذرت بروند و طعم جعفری در سوپ پخش شود. سوپ ذرت با قارچ و شیر شما آماده سرو است.نوش جان