طرز تهیه اشکنه آلبالو

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه اشکنه آلبالو ، یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.

اشکنه از آن دسته غذاهای قدیمی، سنتی، ساده و پرطرفدار در بین ایرانیان است که در گذشته از غذاهای پر مصرف محسوب می شده است. این غذای سنتی علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، مواد زیادی برای طبخ نمی خواهد و به راحتی می توانید آنرا در منزل تهیه کنید. اشکنه از جمله غذاهای ایرانی می باشد که مانند آبگوشت و دیزی با نان سرو میشود.

اشکنه آلبالو یکی از انواع اشکنه هاست که شاید کمتر نام آن را شنیده باشید. آلبالو خواص بسیار زیادی دارد و به همین دلیل است که در طبخ انواع غذاها مانند آلبالو پلو از آن استفاده می شود. در ادامه طرز تهیه اشکنه آلبالو ساده را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه اشکنه آلبالو
طرز تهیه اشکنه آلبالو

مواد لازم

  • آلبالو نیم کیلو
  • پیاز ۳ عدد
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • آرد سفید ۲ قاشق سوپخوری
  • پودر شنبلیله خشک ۱ قاشق سوپخوری
  • زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم
  • شکر به میزان لازم (اختیاری)

طرز تهیه اشکنه آلبالو

پیاز را نگینی خرد کرده و در حرارت ملایم سرخ می کنید تا طلایی شود. آرد و شنبلیله را به پیاز اضافه می کنید و تفت دهید. در صورتی که مایل به استفاده از زردچوبه هستید، زردچوبه را به مواد اضافه کنید تا تفت بخورد. ۳ الی ۴ لیوان آب داخل مواد سرخ شده بریزید.

خواندن
طرز تهیه کوکو گوشت مجلسی خوشمزه و مخصوص

تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و هم بزنید. سپس به آرامی در حالی که مایع در حال جوش را هم می زنید، تخم مرغ ها را اضافه کنید. اگر مایلید می توانید سه عدد دیگر تخم مرغ سالم را هم درون مایع بریزید تا به همان شکل ببندد.

هسته آلبالوها را جدا کنید و آلبالوها را در مرحله آخر اضافه کنید. بعد از پخته شدن آلبالو آن ها را در ظرف دلخواه و با نان تازه سرو نمایید.

نکات پخت

  • نمک و فلفل آن را قبل از اضافه کردن آلبالو تنظیم کنید.
  • مقدار شکر اختیاری است. مقدار پیشنهادی حداقل یک قاشق سر خالی می باشد تا کمی شیرین شود. اگر هم اشکنه را ترش مزه دوست دارید شکر را از دستور حذف کنید.

مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:

به این مقاله امتیاز دهید