طرز تهیه اشکنه گوجه

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه اشکنه گوجه، یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین غذاهای ایرانی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.

اشکنه از آن دسته غذاهای قدیمی، سنتی، ساده و پرطرفدار در بین ایرانیان است که در گذشته از غذاهای پر مصرف محسوب می شده است. این غذای سنتی علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، مواد زیادی برای طبخ نمی خواهد و به راحتی می توانید آنرا در منزل تهیه کنید. اشکنه از جمله غذاهای ایرانی می باشد که مانند آبگوشت و دیزی با نان سرو میشود.

اشکنه گوجه فرنگی یکی از انواع غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که تقریبا در تمام شهرهای ایران تهیه می شود. برای تهیه این اشکنه سعی کنید از گوجه های رسیده استفاده کنید. این اشکنه برای روزهای سرد پاییز و زمستان بسیار مقوی است. در ادامه طرز تهیه اشکنه گوجه ساده و خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه اشکنه گوجه
طرز تهیه اشکنه گوجه

مواد لازم

  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • سیب زمینی ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه اشکنه گوجه

برای تهیه اشکنه گوجه ابتدا باید پیاز‌ها را خرد کرده و با مقداری زردچوبه در روغت تفت دهید. اجازه دهید تا پیاز‌ها کمی تغییر رنگ داده و طلایی رنگ شوند.

سپس گوجه فرنگی رنده‌شده را به آن اضافه کنید. گوجه و پیاز‌ را خوب با هم تفت دهید. در این مرحله رب گوجه را نیز اضافه کرده و تفت دهید تا خامی آن از بین برود.

خواندن
طرز تهیه آش کشک سنتی، خوشمزه و مقوی

حالا موقع اضافه کردن سیب زمینی‌ است. اگر سیب زمینی کوچک دارید درسته و اگر بزرگ هستند به ۴ قسمت (یا نگینی) تقسیم کرده و داخل قابلمه بریزید.

مقداری آب جوش اضافه کنید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید اشکنه جا بیفتد. نیم ساعت قبل از سرو، تخم‌مرغ‌ها را شکسته و یکی یکی به ظرف اضافه کنید. اشکنه گوجه فرنگی خوشمزه شما آماده است.

نکات پخت

  • اگر اشکنه را تندتر دوست دارید می توانید از فلفل قرمز نیز استفاده کنید.
  • برای طعم بهتر اشکنه می توانید از شنبلیله خشک و یا ترخون خشک نیز استفاده کنید.
  • برای لعابدار شدن اشکنه می توانید یک قاشق غذاخوری آرد به مواد پیاز و گوجه اضافه کنید و تفت دهید.
  • اضافه کردن رب برای خوش رنگ شدن اشکنه است می توانید حذف کنید.
  • اضافه کردن تخم مرغ اختیاری می باشد.

مقالات آشپزی بیشتر بخوانید: