طرز تهیه سوپ پیاز
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سوپ پیاز خوشمزه و مقوی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سوپ پیاز یکی از انواع سوپ های خوشمزه و معروف کشور فرانسه است که یه خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است. اگر به دنبال کشف غذاهای جدید هستید توصیه می کنیم این سوپ خوشمزه و متفاوت را از دست ندهید. همچنین افرادی که به پیاز علاقه چندانی ندارند می توانند این غذای خوشمزه را برای خود تهیه و میل نمایند زیرا طعم پیاز خیلی در آن احساس نمی شود، در ادامه مطلب طرز تهیه سوپ پیاز را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
مواد لازم
- پیاز متوسط ۶ عدد
- نان باگت ۱ عدد
- استاک ۸ پیمانه
- کره ۳ قاشق سوپ خوری
- نمک ۱ قاشق چای خوری
- آرد ۳ قاشق سوپ خوری
- فلفل سیاه به اندازه لازم
- شکر نصف قاشق چای خوری
- روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
- پنیر چدار یا پارمیزان به اندازه لازم
طرز تهیه
ابتدا پیازها را پوست میگیریم سپس میشوییم و آنها را با چاقو از وسط نصف میکنیم و به صورت ورقه ورقه برش میزنیم .سپس یک تابه را روی شعله کم گاز میگذاریم و روغن زیتون را داخل آن میریزیم و بعد کره را به آن اضافه کرده و صبر میکنیم تا کره کاملا آب شود.
سپس پیاز را به مواد می افزاییم و با یک قاشق پیاز را تفت میدهیم و در تابه را میگذاریم و حرارت شعله را کم میکنیم تا به مدت ۱۵ دقیقه پیازها خوب پخته و نرم شوند. پس از گذشت ۱۵ دقیقه نمک و فلفل سیاه و شکر را اضافه میکنیم و با قاشق تفت میدهیم و زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید به مدت چند دقیقه پیاز با مواد همچنان بپزد و گه گاه مواد را هم بزنید. به هیچ عنوان در تابه را نگذارید چون ممکن است پیاز ها بسوزد.
زمانی که مشاهده کردیم پیاز ها نزدیک است که کاراملی بشوند، قابلمه را روی حرارت کم شعله میگذاریم و استاک رو که یا از قبل آماده خریده ایم و یا در منزل آماده کرده ایم را داخل قابلمه میریزیم و صبر میکنیم تا گرم شود. (استاک مرغ ،سبزیجات و یا گوشت هر کدام که ذائقه تان دوست دارد)
حال به مواد و پیاز کاراملی شده داخل تابه آرد را میفزایم و با هم مخلوط میکنیم بمدت ۱ دقیقه تفت میدهیم و زیر شعله قابلمه را خاموش میکنیم و استاک را به مواد داخل تابه اضافه میکنیم و شعله را زیاد کرده و صبر میکنیم تا مواد سوپ جوش بیاید.
سپس زیر شعله را کم میکنیم تا بمدت تقریبا ۱ ساعت سوپ خوب بپزد و جا بیفتد.پس از گذشت ۱ساعت کمی از سوپ را بچشید تا اگر نمک یا فلفل آن کم بود به آن اضافه کنید. یک عدد نان باگت را از عرض برش بزنید تا قطری به اندازه نان تست به شما بدهد.
سوپ آماده شده را در کاسه های کوچک با عمق زیاد میریزیم. (توجه داشته باشید که کاسه باید تحمل دمای فر را داشته باشد) و یک عدد از نان باگت تست شده را روی کاسه سوپ میگذاریم و روی نان را پنیر رنده شده چدار یا پارمیزان میریزیم و فر را روشن میکنیم تا گرم شود و کاسه های سوپ را در سینی میچینیم و داخل فر میگذاریم و صبر میکنیم تا پنیر کاملا آب شود.
سپس بیرون میاوریم و یا اگر تمایل دارید پنیر برشته شود میتوانید درجه فر را زیاد کنید تا برشته شود و بعد کاسه سوپ ها را خارج کرده و پس از کمی خنک شدن این سوپ دلپذیر را نوش جان کنید.