طرز تهیه شیرینی دانمارکی

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

شیرینی دانمارکی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل طعم و ظاهر خاص خود، طرفداران زیادی دارد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه شیرینی دانمارکی
طرز تهیه شیرینی دانمارکی

مواد لازم

آرد: ۵۰۰ گرم

شیر ولرم: ۱ پیمانه

شکر: ۵۰ گرم

خمیر مایه فوری: ۱ قاشق غذاخوری

تخم مرغ: ۱ عدد

کره: ۲۵۰ گرم

نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری

برای تهیه کرم

شیر: ۲ پیمانه

شکر: ۱۰۰ گرم

آرد ذرت: ۵۰ گرم

وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری

برای رومال

زرده تخم مرغ: ۱ عدد

شیر: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

مرحله اول: در یک کاسه بزرگ، شیر ولرم، شکر و خمیر مایه را مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه فعال شود.

مرحله دوم: آرد و نمک را الک کنید و به مخلوط شیر اضافه کنید. تخم مرغ را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شود خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا نرم و لطیف شود.

مرحله سوم: کره سرد را به تدریج به خمیر اضافه کنید و ورز دهید تا کره به خوبی با خمیر مخلوط شود و خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید. به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

مرحله چهارم: در یک قابلمه، شیر، شکر و آرد ذرت را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید تا کرم غلیظ شود وانیل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید کرم را در یک ظرف بریزید و روی آن را بپوشانید تا خنک شود.

مرحله پنجم: خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به ضخامت ۳ میلی متر باز کنید و خمیر را به صورت مستطیل‌های ۱۰×۱۵ سانتی‌متری برش دهید و در مرکز هر مستطیل، مقداری کرم قرار دهید دو طرف مستطیل را به سمت مرکز تا کنید و کمی فشار دهید تا به هم بچسبند.

مرحله ششم: شیرینی‌ها را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، بچینید و روی شیرینی‌ها را با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر رومال کنید.

مرحله هفتم: سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه قرار دهید تا شیرینی‌ها طلایی شوند.

نکات تکمیلی

۱- برای تهیه خمیر دانمارکی، کره باید سرد باشد و به قطعات کوچک تقسیم شده باشد.

۲- ورز دادن خمیر به مدت کافی، در کیفیت نهایی شیرینی تاثیر زیادی دارد.

۳- می‌توانید به جای کرم، از مربا یا شکلات برای پر کردن شیرینی‌ها استفاده کنید.

۴- برای تزیین شیرینی‌ها می‌توانید از پودر قند یا خلال بادام استفاده کنید.