طرز تهیه فرنچ تست
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه فرنچ تست (تست فرانسوی) مخصوص و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
فرنچ تست یا تست فرانسوی (french toast) ، از آن دسته صبحانه های است که فقط کافیست یک بار آن را درست کنید و آنوقت است که پای ثابت و همیشگی سفره های صبحانه تان میشود. فرنچ تست شاید اسمش جدید باشد اما نان تست است به همراه تخم مرغ، که با هم ترکیب شده و یک نان خوشمزه را میتوانید برای صبحانه و حتی میان وعده آماده کنید. پخت نان تست فرنج بسیار راحت می باشد. در ادامه با آموزش این نان خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم
- نان تست ۶ تا ٨ عدد
- شیر یک پیمانه
- تخم مرغ دو عدد
- شکر قهوه ای یا سفید ٣ یا ۴ قاشق غذاخوری
- کره ۵٠ گرم
- دارچین ١/٢ قاشق غذاخوری
- وانیل ١/۴ قاشق چای خوری
- عسل یا سیروپ برای سرو فرنچ تست
طرز تهیه
برای آماده سازی این نان تست ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و با همزن دستی خوب هم بزنید سپس شیر را اضافه کنید هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
شکر، وانیل و دارچین را به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید.
مایع تخم مرغی آماده شده را کنار دستتان قرار دهید و نان های تست را یکی یکی در مایع بیندازید و در بیاورید. همه نان تست را به همین ترتیب آماده کنید. تست های آغشته به مایع را بر روی توری بگذارید تا مایع اضافه آن گرفته شود.
با مقداری کره کف یک تابه نچسب را چرب کنید و بگذارید تا داغ شود. سپس نان تست ها را در تابه بگذارید تا سرخ شود. نان ها را برگردانید تا هر دو طرف نان تست ها سرخ شود.
بعد از سرخ شدن، نان فرنچ تست شما آماده است و می توانید در ظرف مورد نظر سرو کنید و به همراه عسل و سیروپ یا میوه ی دلخواه و نوش جان فرمائید.