طرز تهیه اشکنه پیاز

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه اشکنه پیاز ، یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین غذاهای ایرانی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.

اشکنه از آن دسته غذاهای قدیمی، سنتی، ساده و پرطرفدار در بین ایرانیان است که در گذشته از غذاهای پر مصرف محسوب می شده است. این غذای سنتی علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، مواد زیادی برای طبخ نمی خواهد و به راحتی می توانید آنرا در منزل تهیه کنید. اشکنه از جمله غذاهای ایرانی می باشد که مانند آبگوشت و دیزی با نان سرو میشود.

اشکنه پیاز یکی از انواع غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که از جمله غذاهای بسیار ساده و سریع به شمار می رود. این غذا بسیار مقوی بوده و ارزش غذایی بالایی دارد. در ادامه طرز تهیه اشکنه پیاز ساده، مقوی و خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه اشکنه پیاز
طرز تهیه اشکنه پیاز

مواد لازم

  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • تخم مرغ ۳-۲ عدد
  • روغن ۴ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه اشکنه پیاز

  1. برای تهیه اشکنه پیاز ابتدا روغن (یا کره) را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده، پیاز را ریز کرده و در روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و طلایی شود.
  2. سپس زردچوبه را اضافه کرده و پس از یک دقیقه ۲ پیمانه آب‌ جوش به آن بیفزایید و با در بسته، روی شعله ملایم ۲۰ دقیقه آن را بپزید.
  3. تخم مرغ ها را در یک کاسه شکسته و هم بزنید، سپس به آرامی به اشکنه اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا تخم مرغ ها با مواد مخلوط شوند.
  4. نمک و فلفل سیاه را به اشکنه اضافه کرده و دوباره روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا تخم مرغ ها بپزند و پس از ۵ دقیقه آن را با نان سرو کنید.
خواندن
طرز تهیه ابگوشت سنتی و اصیل ایرانی

نکات پخت

  • به جای روغن می توانید از ۴ قاشق کره استفاده کنید.
  • تنها رنگ دهنده این غذا زردچوبه است اما به دلخواه میتوانید کمی زعفران هم به آن اضافه کنید.
  • این اشکنه به شکل سنتی با پیاز خرد شده پخته می شود و میکس نمی شود ولی می توانید برای خوشمزه تر شدن آن را میکس کنید.
  • برای میکس کردن مواد پس از پختن پیاز و زردچوبه زیر شعله را خاموش کنید و پس از آنکه مواد کمی سرد شد آن را داخل مخلوط کن ریخته و با اضافه کردن تخم مرغ آنها را خیلی خوب میکس کنید. فلفل و نمک را هم به مخلوط بیفزایید و قابلمه را دوباره روی حرارت گاز قرار دهید و مواد را به صورت مرتب هم بزنید تا تخم مرغ ها پخته شوند.

مقالات آشپزی بیشتر بخوانید: